czciwosc terrarysty boa1990 :)
WITAM!!
chcialbym podzielic sie dobra nowina !
mianowicie chce wszystkim polecic tego goscia! ZEBY NIE PRZESLODZIC NAPISZE TYLKO ZE ZAMIWOLEM OD NIEGO BRACHYPELME ALBOPILOSUM L9 i doszla !
konkretny gosc ! tym akcentem chce przelamac stereotyp ze nie nalezy ignorowac ani zgory skreslac mlodych terrarystow ! przeciez kazdy z nas od czegos zaczynal !
tak wiec jescze raz polecam i jestem zadowolony z tranzakcji z tym uzytkownikiem!!
Re: czciwosc terrarysty boa1990 :)
Sluchaj powiem ,że jesli chodzi o terrarystow to ufam chyba kazdemu ;) Wiesz dla mnieto tacy kumle i watpie aby ktos mnie mowgl oszukac kiedys jesli chodzi o terrarystyke ;) Pozdrawiam
Jak by kazdy mial pisac o swojej udanej tranzakcji i swoim kntrahencie to troche by tego sie narobilo... Jesli ktos by si epytal o boa1990 to mozesz wtedy go pochwalic a tak to po co zasmiecac forum:/ To jest tylko moje zdanie i nie musicie sie ze mna zgadzac.
No ja sie akurat z Toba zgadzam, gdyby kazdy mial pisac o tym Awi i Robert P, Vorax, Mantid i inni to dobrzy kontrahenci, to bylby jeden wielki burdel.
skoro ku... sa posty na temat ze jakis tam deb... oszukal i wogole i nagle 20 uzytkownikow pisze posty z trescia " tak tak on jest zly i nie dobry i oszust !!" to to kur. nie jest zasmiecanie!?!?!?!? pytam sie?
chyba lepiej jest jak napisze ktos o kims ze jest uczciwy i to chyba daje duzo bo wiadomo wtedy od kogo mozna pewniej kupic!!! zreszta to jest moj ostatni post w tym temacie ! i (chyba wogole ) sami pomyslcie co piszecie !!! i zastanowcie sie 10 razy nad swoimi wypowiedziami bo z tego co widze to wlasnie najwiecej jest postow typu " faajne cos" " ktos jest zly" " jaka wylinka" itp itp zamiast ruszyc dupe(czyt. głowy") i poszukac na forum tematow poszukac na google !! wg mnie najlepsze i najwieksze servisy o terrarystyce jakie znam i uznaje to arachnea.pl i ten czyli terrarium.com.pl ale widze ze na forum jednak zle sie dzieje!
PS. mam odczucie ze za szczerosc dostane bana ......
mowi sie trudno plakac nie bede
pozdrawiam wszystkich uczciwych terrarystow
Jesli pisze sie o jakims oszuscie to po to zeby innych nei wyrolowal. Uczciwych (na szczescie i narazie) jest duza wiekszosc wiec lepiej napisac kilka postow o oszustach a pozostalych (uczciwych) nie opisy=wac bo dosc duzo ich jest:). Nie logiczniej:/:>??
Med to raczej ty rusz głową :/ tak jak napisał Koli jak ktos kogoś przepierniczył to wypada o tym powiadomić na forum aby ten ktoś już nikogo nie oszukał ,