Witam mam pytanie na czym to polega ta wysyłka PKS wiem ze kosztuje 10zł ale niewiem czy do domu mi przywiozą paczkę i ile mam czekać na nią ??????
Wersja do druku
Witam mam pytanie na czym to polega ta wysyłka PKS wiem ze kosztuje 10zł ale niewiem czy do domu mi przywiozą paczkę i ile mam czekać na nią ??????
Idziesz na dworzec PKS i nadajesz tą przesyłkę. Jedzie ona w autobusie, więc jest bezpieczniejsza niż przesyłka pocztowa. To tak jak z przesyłką konduktorską. Musi być bezpośrednie połączenie między miastami, w którym przesyłka jest nadawana i odbierana. Nikt Ci jej nie przywieźie do domu. Musisz iść na dworzec na godzinę przyjazdu danego pociągu/autobusu i odebrać paczuszkę
TYlko sie nie spoznij:) BO tam nie ma przechowalni bagazu:)
To jest jeden z lepszych transportow zwiezatek itp. Paczka (jesli nie ejst za duza) jedzie sobei w cieplutkim auttobusie nikt nia nie rzuca itp. Polecam tego typu przesylki a do tego TANIO jak na taki luxus:).
Nikt Ci nie wpsomnial ze to niejst taka przesylka jak poczta. Wszystko zalezy od keirowcy czy ja wezmie i za ile. Najczesciej dyszka wystarczy ale nie wszyscy kierowcy chca brac paczuszki (niestety) ;( no a jak sie spoznisz na dworzec to przesylka przepada...