poszukuje dorosłego samca b.smithi-do wypożyczenia za pół kokonu.
kontakt na meila
Wersja do druku
poszukuje dorosłego samca b.smithi-do wypożyczenia za pół kokonu.
kontakt na meila
Ja też szukam i chce kupić lub wypożyczyć Robert jak byś zdobył dorosłego samca to może jakoś się dogadamy :)
to powodzenia :)
W Polsce to mozna sobie szukac :)
Nawet jak ktos ma to przewaznie nie odda ,bo nie chce zeby inni skorzystali, troche takie zachowanie psio-ogrodnicze:P
Jakis zawsze sie znajdzie.Nie mam zazwyczaj z tym problemu,jak potrzebuje samca dla którejs z moich samiczek.
Slaf jesli ktoś z tego samca ma mieć kokon na którym niezle sie odkuje i płacze ze dajmy na to 100 zł za niego to za drogo albo ze nie da za niego czesci kokonu bo mu sie nie opłaca to wolę go mieć na szpili na ścianie jak u mnie padnie.
Ja daje 50% kokonu,a 100 zl nie dam,bo szansa na kokon jest średnia.Kto sie na tym zna to wie.A odkuć to się na tym nie da-to tylko mit taki.Trzeba mnożyc pająki żeby wiedzieć jak to jest z młodymi.
moment moment - robercie p - nie odniosłem mojej odpowiedzi do Ciebie ( bo to rozsadna oferta - bez samca i tak sie nic nie zdziała) Poza tym sytuacja była hipotetyczna.Odniosłem sie tylko i wyłacznie do Slafa i jego psa ogrodnika. Proszę o wieksze skupienie przy czytaniu postów :)
wysłałem meila.Samca dalej szukam-czy ktoś ma??