Re: wtopa...!:/-ostrzezenie!
negatywa mu !!!!!!!!!!!
<FONT size=3><FONT face="Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif"> LIŻ BENY??!! BHUAHAHAHA :]</FONT></FONT></P>
a to jest link do aukcji....na ktorej kupilem u niego pajaczki! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50541904
wielkość ok, są za małe, ale nie rozumiem o co masz pretencje odnośnie wysyłki? dogadaliście, że ma wysłać paczką a nie listem? to ile pieniędzy bierze za wysyłkę to jego sprawa, jeśli ma kaprys to może zażyczyć sobie 190zł za wysłanie listu priorytetowego i jeśli się zgodzisz to nie widzę problemów. natomiast jeśli obiecał wysyłkę paczką to wysmaż mu sporego negatywa.
ja wysłałem już trochę ponad sto listów z pająkami i innymi robalami, a nikt się nie skarżył. po prostu nie dogadałeś z nim wszystkiego pewnie.
Chodzi o to, ze zamiast poleconym wyslal paczke zwyklym listem, wrzucanym do skrzynki.
tez uwazam, ze odnosnie wysylki nie masz co sie go czepiac, sam dostawalem pajaczki w podobny sposob i wszystko bylo OK. pierwszy raz widze, zeby ktos mial pretensje, ze przesylke otrzymal nastepnego dnia po tranzakcji ;)
ale mu chodzi że pszyszedł mu zwykłym listem który listonosz przynosi do skrzynki a nie odbiera sie osobiscie
jesli to priorytet to czy listonoszowi sie chce wrzucac do szkrzynki czy zaniesc do kogos do raczek to juz bardziej kwestia dogadania sie z listonoszem, ja takze mialem taka sytuacje ze zostawil mi w skrzynce ale pozniej powiedzialem mu ze czesto zamawiam pajaczki przez allegro i prosilbym o przynoszenie mi do domu przesylek w takim wypadku i zadnych problemow wiecej nie bylo....
Tasiemiec, mylisz dwie sprawy. jezeli jest to priorytet polecony to jest mozliwy tylko i wylacznie odbior osobisty, poniewaz odbiorca musi podpisac swistek. Natomiast priorytet laduje w skrzynce...
jest jeszcze jeden przypadek - paczka, tej tez listonosz nie zostawia w skrzynce