No kto idzie? :P Bo chcem sie wybrać ale samemu jakoś tak głupio,i jak ktośby chciał to bym się chętnie powłóczył troszke po giełdzie :] jak coś na gg (w profilu) jestem niewidoczny często ;)
Wersja do druku
No kto idzie? :P Bo chcem sie wybrać ale samemu jakoś tak głupio,i jak ktośby chciał to bym się chętnie powłóczył troszke po giełdzie :] jak coś na gg (w profilu) jestem niewidoczny często ;)
ja się mogę wybrać, choć raczej nie ma tam nic ciekawego, ale do kwiaciarni sobie wejde :D
odezwij sie do mnie na gg
Czy inni też sądzą że na starcie nie ma co oglądać??
ja tam jestem co niedziele, siedze sobie ze znajomym. Jakby ktos chcial sie spotkac, to stolik jest na jednym z koncow sali, a znajomy, z ktorym stoje ma dready i sprzedaje ptaszniki- przedzej jego ze wzgledu na to znajdziecie niz mnie, gdybym siebie opisal, bo nikogo innego z taka fryzura tam nie widzialem ;)
A ogladac jest malo co, z terrarystyki chyba 3 stoly tylko sa.
Znam z widzenia tego kolesia :D niezłe ma ceny :D hehe gdyby tu ludzie tak sprzedawali, nikt by pewnie nic nie kupił :D
napisz gdzie i o której chcesz się spotkać :D nie mam naście mam 26 lat :D
Ceny cenami... on z tego zyje, to nie tylko jego hobby (chociaz to rowniez, to nie jest tak, ze trzyma to tylko i wylacznie dla zysku). Ja tam jestem od jakiejs 10 do prawie 12, spotkac sie mozemy przy jego stoliku :)
Ok, ja bede jakoś koło 10:00!!! Jak bedzie ciepło, to dla rozpoznania wskocze w koszulke firmową :D
Heh, TCP znaczy? Ja jestem pare minut po 10 na gieldzie, wiec jakby co poczekaj chwile ;)
OK !