Tak jak w temacie.Sprzedal mi samice cambridgei zapldoniona a okazalo sie ze to samiec cambri albo irminii... Bez komentarza.Jak coś sb19 to sie od mnie odezwij bo tak czy siak albo skorpa i pajaka zwracasz albo kase.
Wersja do druku
Tak jak w temacie.Sprzedal mi samice cambridgei zapldoniona a okazalo sie ze to samiec cambri albo irminii... Bez komentarza.Jak coś sb19 to sie od mnie odezwij bo tak czy siak albo skorpa i pajaka zwracasz albo kase.
Słuchaj kolego od początku wydawales sie pechowy przyjechalem do Ciebie do Wałbrzycha widziales za co sie zamieniasz czy ja cie do czegos zmuszalem ??? Chyba nie no wiec o co Ci chodzi po co odrazu jedziesz mnie na forum i straszysz mnie kolegami...
hmm ciekawa sytuacja . fibus13 skoro widziałeś pająka zanim się zamieniłeś to wydaje mi się że to twoja wina bo nie znasz się wystarczająco i nie potrafisz odróznić płci pająka . A sb19 może po prostu nie wiedział że to jest samiec i dlatego cenił go jako samiczke . A z tego co tu napisaliście tak wynika , ale różnie mogło być dlatego się nie będe wtrącał
crims co ty bredzisz? przeciez on kupil jako "zaplodnia samiczke" wiec jak sb19 mogl nie wiedziec ,ze to samiec skoro oferowal pajaka jako zaplodniona samiczke? a zreszta to nie ma znaczenia czy kupujacy sie zna czy nie... sprzedwca powinien byc uczciwy i nawet czlowiek niewidomy powinien otrzymac to co zamowil... heh
No wiec kopulacja sie odbyla i nic nie zmyślałem samiec łądnie kpulował jezeli to by był samiec ta historia potoczyła by sie inaczej.....
Nawet jeśli sb19 wiedział to i tak fibus13 powinien się znać na ptasznikach skoro chce je kupować . Nikt go nie zmuszał , pająka też widział więc powinien mieć pretensję do sibie a nie do innych . Przynajmnie ja tak uważam
Zaraz zaraz... mam 6 swiadków jak sb19 mowil ze to samiczka i ze najprawdopodbniej zaplodniona.Skoro kopulowały to miales dwa samce??? bo jakoś nie wierze ze ptaszniki mogą być gejami.Skoro jeden to samiec to drugi musial byc samiczka i ja od tego oczekiwalem.Poza tym sam widziales sb19 na spotkaniu ze jak wyjelismy pajaka to zaczal skakać i prawie ze uciekł a pudelko w ktorym byl trzymany pajak nie nadawalo sie to ocenienia płci.Zwrot kasy albo pajaka i skorpiona.Poza tym jego irminia "L3" pozostawia sobie wiele do zyczenia bo okazala sie cambridgei wiec oceńcie sami...
z całym szacunkiem crims, ale laczy nas tylko jedno - kupuje od Ciebie swierszcze a przy calej sytuacji Cie nie bylo wiec jak mozesz,to nie wypowiadaj sie bo znasz tylko strone sb119 ktory cie - jak ty to sam mowiles - "mnie też dużo razy w ch*** robił"
fibus13 ja pisze na podstawie tego co tu bylo napisane nie naszej rozmowy na gg , a to jakie ja z nim robie interesy to moja sprawa i myśle że powinny pozostać między nami . A o tym że tam było pełno świadków i nie mogliście ocenić płci to się teraz dowiedziałem . Jak było z irminią l3 to nie wiem bo jej nie widziałem
a róbcie jak chcecie ja się już nie będe do tego mieszał