witam
co sądzicie o zakupie aphonopelma bicoloratum L4 za 70 pln?
czy to dobra cena? i czy może ktoś z was hoduje tego pająka i może się podzielić swoimi doświadczeniami?
pozdrawiam Kinga
Wersja do druku
witam
co sądzicie o zakupie aphonopelma bicoloratum L4 za 70 pln?
czy to dobra cena? i czy może ktoś z was hoduje tego pająka i może się podzielić swoimi doświadczeniami?
pozdrawiam Kinga
Cena dobra. Ja hoduje tego pająka od 1,5 roku. Cechy:
-wyjątkowo ładny
-łagodny
-nie czesze się
-ciepłolubny
-BARDZO WOLNO ROŚNIE
-małe przyrosty na wylinkę
Ja kupowałem 1 wylinkę za 40zł lub 50zł nie pamiętam dokładnie.
ja kupowałem L2 za 35zł :P:P a to było 2 lata temu...
pajak fajny ale praktycznie miedzy L1 a L4 nie ma różnicy :P
zapraszam serdecznie na moją aukcje, cena jest taka a nie inna bo potrzebje kaski, a pajak jest tego wart, pzy L4 juz ładnie ubarwiony, polecam:)
i pozdrawiam
jakim cudem L4 i łądnie ubarwiony ????????????? to nie moze byc bicoloratum...L4 to wyglada jak kleszcz.... wiec albo to jest wieksze niz L4 albo to nie ejst bicoloratum
ja tylko powiem że kupiłem na giełdzie L3 za 40zł
I wyczesuje wloski parzace z odwloka. Naturalnie robi to rzadziej, niz np. B. boehmei, ale robi. A po 4 wyl. nie jest juz "ladnie ubarwiony", tylko jest rozowy z czarna kropka na odwloku...
a czy jest możliwość żebyś zamieścił real foto? bo może on jednak jest starszy?:)
sorry że oto prosze:) na pewno najlepiej wiesz co sprzedajesz ale ja dopiero zaczynam przygode z pająkami (mam b.vagans tylko) i chciała bym mieć pewność co kupuje i po której wylince.
jeszcze raz przepraszam i dziękuje za zrozumienie:)
pozdrawiam
ma 1,2cm cialka, czerone nóżki i jest to bicoloratum, kupione jako L3 i liniało u mnie raz!!
fotke zrobie jak bedzie u mnie koles z dobrym aparatam, to 100% bicoloratum, ma 1,2 cm ciałka, a B boehmei tej wielkosci nie jest jeszcze wybarwiona!!