Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna Jelenia Góra 2005
Zapraszamy Państwa na Krajową Giełde Terrarystyczno - Zoologiczną
Na dzień dzisiejszy zapowiedziało się już wiele osób z kręgu terrarystyki.
Dodatkowo będzie można nabyć karmy dla czworonogów, smycze a nawet psy!
Swój przyjazd jak Państwo widzą zapowiedzieli nie tylko terraryści ale również hodowcy innych zwierząt domowych!
http://www.kgtz.terrarium.com.pl/zap.gif
Zapraszamy!
W celu uzyskania bliższych informacji prosimy o kontakt z organizatorami Krajowej Giełdy Terrarystyczno - Zoologicznej.
kgtz@wp.pl
tel. +48/ 0-695 950 305
tel. +48/ 0-607 644 321
Prosimy wpisywać się kto przyjeżdza :)
Pozdr, Tomek
Re: Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna Jelenia Góra 2005
Witam.
Chciałbym tylko załóważyć fakt, że organiztorem całej giełdy jest słynny Pan Łysek !
Ophidia a ja chcialem zauwazyc ze Lysek jest wspolorganizatorem i jest odpoweidzialny za reklame w mediach za co mu bardzo dziekujemy bo zrobilm na prawde duzo dla gieldy i tutaj nie mozna nic mu zarzucic. Zreszta polowe sprzedawcow to tez on zwerbowal bo chce aby to byla na prawde dobra gielda, a co do "Slynnego Pana Lyska" to nie chce mowic kto mu zrobil taka reklame i kto juz nie raz przepraszal... heh toi jest juz na prawde zalosne Znam go osobiscie i wiem ze wszytsko powyjasnia jesli jeszcze nie wyjasnil a co do organizacji gieldy to na pewno zrobil wiecej w tym temacie od innych poniewaz skupil wszystkie mozliwe zrodla reklamy gieldy wiec prosze uspokuj sie troszeczke i przyjedz na gielde, a wtedy bedziesz mu mogl osobiscie powiedziec co o nim sadzisz... jesli cie na to stac bo z tego co widac Ppo twoich postach straszny cfaniak jestes ;)
Ale to trak poza tematem Serdecznie zapraszamy na KGTZ!
Juz za 10dni!!!!!!
Aha a do niewtajemniczonych to organizatorami sa:
"Fundacja Dar Serca" Paweł Słoma, Ośrodek Autonomia, Inspektor weterynarii p. Janusz Mazur
Pomoc w organizacji: Zespol Szkol Integracyjnych w Łomnicy,
Patronat medialny:
Terrarium.com.pl, Gazeta Jeleniogorska, Nowiny Jeleniogorskie, Muzyczne Radio, Jelonka.com
Wspolorganizatorzy: Tomasz Pelczar, Piotr Cichocki, Andrzej Wajda, Jarosław Stesło, no i slynny Pan Rafał Światły :)
Wszystkim bardzo dziekujemy i zapraszamy do Jeleniej Gory!!!
pozdr. Tomek
Witam
Wiadomosc do pana HGTZ.
Widze ze to jedyne miejsce w jakim moge sie z toba skontaktowac, moze odpiszesz wkoncu.
Czlowieku, wygralem twoja aukcje na allegro o swierszcze, wyslalem ci kase, czekam tydzien na paczke, pisze maile, nie odpisujesz i w dodatku okazuje sie jeszcze ze twoje konto zostalo ZABLOKOWANE.
Nie jestem jedyna osoba ktora tak oszukales i powoli zaczynam sie denerwowac.
Gdzie sa moje swierszcze do cholery.
Sprawe zglosilem do allegro. (Czapior)
Witam, nie wiesz czy wiez ale mowa byal o tym wczesniej, to ze Rafal zalozyl dla promocji gieldy na allegro konto (za co mu je zawiesili) to nie moja wina i kontaktuj sie z nim bezposrednio a nnie psujesz moje posty!
GG Rafala: 5469475 tel 695950305
poozdr. Tomek
ps. prosze u usuniecie mojego jak i posta Pana Pajaca
No cóż jak chcieliście to Rafał (łysek) zrobił wam reklamę na całą Polskę więc się nie dziwcie że ludzie mają do was pretensje skoro z nim nie me żadnego kontaktu
Nie wiem jak inni ale ja jakoś marnie widzę giełdę której współorganizatorzy nie potrafią się wywiązać z tak błahych zobowiązań :(
te cale kgtz to przez lyska sie z samymi walkami kojarzy , a fuj z takimi ludzmi.
Ja przyjezdzam na gielde - juz sie wstepnie umawialem z niektorymi szanowanymi sprzedawcami
Co do sprawy Lyska - sledzilem ja i okazywalo sie ze ludzie przepraszali - Ci szanujacy sie. Natomiast ostatnio Ci ktorzy marudza to sami niepowazni lub mlodziiiii.... szkoda gadac - ja to ignoruje...
Gileda zapowiada sie bardzo dobrze - wielu powaznych terrarystow (rowniez znanych na forum) sie tam poumawialo - co widac w wielu postach lub jak ktos ma jakies kontakty :> to wie... Wiec nie widze zadnych problemow i ja zamierzam jechac kupic co chce lub moze cos wiecej jak i spotkac sie z paroma wporzadku osobami:]
(a polaczki sie zawsze znajda czyt. marudy...)
To co trudne jest zwykle bardzo cenne a to co latwo daje sie zorganizowac bez przeciwnosci zazwyczaj jest niedoceniane... wiec bedzie OK