Chodzi mi o jakieś młode skorpiony takie żeby były w granicach od 20zł do 35zł i żeby był to dla początkujących skorpion.Na przykład cesarski.
Wersja do druku
Chodzi mi o jakieś młode skorpiony takie żeby były w granicach od 20zł do 35zł i żeby był to dla początkujących skorpion.Na przykład cesarski.
Nie ten dział :P
Pomyliły mi się działy.
Jak to nie ten dzial
jak dla mnie gosc dobrze wybral
Dajcie juz spokoj z tym "Nie ten dzial".... i jeszcze koniecznie to ":P"... :/
Przede wszystkim to ci sie miasta pomylily... Ladnie bedziesz wygladal w sobote w tej Zielonej Gorze ;););). Przyjedz raczej do Jeleniej Gory :). A co do tematu - pewnie ktos bedzie mial takie skorpiony, na kazdej gieldzie zwykle sa.
Pomyliło mi się.
Rafal na pewno bedzie mial imperatory, moze jacksoni.. poki co go nie ma i nie mam jak z nim sie skontaktowav aby podpytac.. ale jak nie on to inni wiec na pewno cos kupisz ciekawego :)
I pozostaje mieć nadzieje że rafał "łysek" cię nie oszuka jak innych :(
Podziwwiam Rafala za jedgo odwage...:| pojawiac sie w takim miejscu gdzie bedzie pewnie z 20 osob ktore chca odzyskac swoja naleznosc poniewaz zostaly przez niego oszukane... Szczerze mowiac to nei wiem czy bedzie mial jeszcze co sprzedawac jak napotka kilkanascie wyzej wspomnianych osob:/.
KGTZ czemu piszesz ze Rafal bedzie mial anie ze tyu bedziesz mial... numery gg sie zgadzaja wiec moze Łysek = KGTZ??