-
Pare uwag
Nowa szata mogla by byc i kolori chodz stare byly ladniejsze, moe to przyzwyczajenie.
brakuje tak jak kiedys spis dzialow, spis tematow, nowy temat, odpowiedz, imfo itp (nie pamietam co tam bylo:() i zeby byly w 3 miejscach a teraz musze sukac i wszystko jest porozrzucane.
Dobrze by bylo gdyby nowe wiadomosci byly oznaczone na czerwono napisem NOWE tak jak kiedys.
Wiecej uwag nie pamietam:) Pozniej dopisze.
-
Re: Pare uwag
Podpisuje sie pod tym rekami i nogami. Dokladnie to samo mnie troche drazni, ze trzeba szukac tego co na dole sie pojawia, i czerwone "nowy" tez sie przyda :) Aha i inrormacja o wielkosci zalącznika jaki mozna dołaczyc.
Ponawiam też moja wczesniejsza prospe o małą sciąge skladni np. do kursywy, pogrubienia itd. podczas pisania nowego wątku lub odpowiedzi.
-
no to przecież wszystko tak jest jak keidyś? co do tej ściągi to ok
-
jeszcze co mogl bym powiedziec to to iz kolorki strony pierwszej forum sa kiepskie:( bardzo oczy bola od wpatrywania sie. Chyba bylo lepiej wtedy. Moze jestem wyjatkiem ale od mometu zmian zadko tu bywam. Nie potrafie sie odnalesc. To samo mam z serwisem Terrarystyka.pl dlatego zadko tam bywam:(((((