dodam opisy polskich pająków
dodam kilka ogólnych opisów polskich pająków, opisy będą na podastwie książki Owady Helgarda Reinholfa-Riehma, będą to podstawowe informacje takie jak:
-wygląd
-środowisko
-występowanie
-liczebność
-rozród
-pokarm
-uwagi
-terrarium i wilkość terrarium (ktoś inny niech zrobi bo ja niewiem, moge doradzić jedynie słoik, więc jeśli ktoś hoduje to niech połączy zemną siły:-) )
Będą to opisy następujących gatunków:
-Krzyżak ogrodowy
-Krzyżak zielony
-Kołosz wielobarwny
-Paskoż krasny
-Spachacz zielonawy
-Cofnik
-Skakun arlekinowy
-Topik
-Aksamitnik leśny
-Tygrzyk paskowany
-Gryziel
a także:
-Czarna wdowa
-Tarantula włoska
komu mam wysłać opisy tych pająków?? jednak to troche potrwa, bede je wysyłał stopniowo, bo trzeba to przepisać i pozmieniać ich treść żeby to niebył plagiat
Re: dodam opisy polskich pająków
niewiem co w tym śmiesznego, już dużo razy miały być dodane jednak nikomu się niechciało napisać opisów
widac ze smiac sie potrafi wielu ludzi ale zeby zrobic cos dla serwisu to juz inna sprawa...:)
pozdrawiam
MadRabbit
a po co TU polskie pajaki???????
z tego co pamiętam do dużo osób chciało opisy polskich pająków bo takie też z hodowane ale jeśli teraz niema nikogo takie to trudno nikt mi tu łaski nie robi
a to MOZNA hodowac polskie pajaki? poza tym wydaj mi sie ze taki np pajak krzyzak ktory sobie cale zycie zyl na wolnosci i lapal jakies robaczki wg wlasnego smaku moze nie chciec potem w zimie jesc np maczniakow
ja sie nieznam na polskich pająkach ale opisy moge dać na podstawie książki, wiem że są one hodowane, np skakuny
ale przecież fajnie coś wiedzieć o zwierzach które mamy za oknem... Cudze chwalicie, swego nie znacie
bardzo dobry pomysł i cenna akcja z Twojej strony,byłbym zainteresowany.