Mam pytanko do admina tak mi sie wydaje czemu moj postt zostal suniety ?? wrrrrr bez sensu ??? pytalem o maty kokosowe i zdjecia terrr nie wiem co zlego zrobilem zadajac takie pytani ana forum ze moj postt zostal usuniety ?? wrrrrrrrrrrr
Wersja do druku
Mam pytanko do admina tak mi sie wydaje czemu moj postt zostal suniety ?? wrrrrr bez sensu ??? pytalem o maty kokosowe i zdjecia terrr nie wiem co zlego zrobilem zadajac takie pytani ana forum ze moj postt zostal usuniety ?? wrrrrrrrrrrr
poszukaj troszke w forum a nie od razu wyskakujesz z pretesjami... Od czego w koncu jest forum "Giełda"...
sluchaj pepre jak nie wyskakuje z pretensjami tylko z zapytaniem czemu moj post zostal usuniety bo nie znam przyczyny i chcialbym ja poznac a jak nie znasz tematu to nie zrwacaj uwagi .....
Twój post został przeniesiony ,a nie usunięty.
Kozub najpierw się mysli jakiego tematu post chce się zamieścić następnie czyta jakie są tematy list dyskusyjnych i zamieszcza na adekwatnej do tematu liście dyskusyjnej jeżeli bys się stosował do tej prostej zasady problemu by nie było i tak jak pisze pepre nie miej pretensji bo niekt do Ciebie pretensji nie ma i na e-mail Ci nie pisze że źle zamieszczasz mam nadzieję że zrozumiałeś i z góry dziękuję za zrozumienie.
Pozdrawiam
Serpent