pozbądźmy się niepotrzebnych kont ze spisu
proponuje usunać ze spsiu terrarystów tych którzy nie maja zwierząt żadnych wpisanych ich mnogość przeszkadza wręcz przy przeglądaniu spisu a jakby ich nie było by było o wiele łatwiej nie proponuje ich całkowitego usunięcia a jedynie usunięcia ze spisu zostawiając konta na forum nietknięte
Re: pozbądźmy się niepotrzebnych kont ze spisu
Hmmm...
nie glupie...:>
miedzy innymi polece ja , dr. Jarek Zajączkowski - spox - nam obu to nie zaszkodzi :D:D:D
Pozdrawiam
Piotr Frąszczak "CURTUS"
Jakbym mógł wpisać gtunki jakie hoduje to by było.....Już pisałem na tym forum że nie moge wejść na mój profil i nie tylko ja, ale jakoś nikt na nie zareagował na to z adminów bo dalej nie działa. Ale jak chcecie usunąć moje konto to prosze bardzo, ta strona nie jest jedyna i napewno zanajde sobie drugą np. terrarysta.kom.pl
źle to zrozumieliście nie chodzi o usówanie z forum tych którzy nie mają nic w profilach tylko o to żeby nie byli widoczni w spisie. cholernie wkurzające jest przeglądanie spisu gdzie jedna na 10 osób ma coś wpisane a reszta na pusto leci
zgadzam sie z MataManX bo nie ma sensu prowadzic jakiegokolwiek spisu terrarystow jeli ci "terrarysci" nie maja zadnych zwierzat (sorry, ale z tego wynika, jesli nic nie wpisali)
>>>worm<<<
Sluchajcie moze dajcie sobie spokoj.Ja tez nie mam nic wpisane.nie macie powazniejszych problemow? Pozdrawiam
nie mamy :P co za problem uzupełnić swój spis ja robię to regularnie jak tylko cośnowego mi przyjdzie albo odejdzie
jak dla mnie okienko z gatunkami powinno być obowiazkowe przy zakładaniu konta z opcją dla tych którzy nic nie mają - jeśli ktoś nie ma zwierząt powinien zakreślać nie mam i by ok bylo
to byłby głupi pomysł usówać ich, poniewż sam jeszcze nie mam zwierzaka, ale chcę się o nim więcej dowiedzieć niż jest w opisie, a do tego jest potrzebne forum, a gdy mnie by usuneli to jak bym mógł zadać pytanie?
tu nie chodzi o usunięcie kogos z forum tylko ze spisu terrarystów,a to dwie inne rzeczy. Wiadomości na forum będziesz mógł dalej pisać.