witam
szkoda ze w opisach gatonkow brakuje kajmanow itp. sa to bardzo interesujace zwierzeta
a tak przy okazji chetnie po emailuje z kims kto choduje jakies kajmany
Wersja do druku
witam
szkoda ze w opisach gatonkow brakuje kajmanow itp. sa to bardzo interesujace zwierzeta
a tak przy okazji chetnie po emailuje z kims kto choduje jakies kajmany
fajne
a ja bym został przy braku tych opisów, jeżeli teki opis skłoni chćby jednego dzianego 14 latka to zakupu tego stworzenia to będzie porażka serwisu
nie tylko serwisu porazka ale uszczerbek na zdrowiu tej osoby i byc moze zyciu kajmanka....
ale przeciez terrarium.com.pl jest serwisem informacyjnym, nawet jakbym chcial to nie moge o nich poczytac , co to jest jakis zakazany temat,? Zreszta za jakis wypadek z kajmanem odpowaidal by sprzecawca
Może po prostu brakuje ludzi, którzy napisali by opis kajmana?
Za wypadek z kajmanem odpowiadal by sprzedawca??????????????? To znaczy ze jak sprzedam ci kajmana, a on ci za rok odgryzie noge, to JA bede za to odpowiadac???????????????? Chyba z Saturna sie urwales..... :/
tak? sprzedawca a nie kupujący, nikt go do tego nie zmuszał, a ja uważam że nie nalezy zachęcać, a taki opis napewno y kogoś zachęcił
z drugiej strony juz na tcp sa opisy dwoch jadowitych wezy i nikt sie ich nie czepia, a opis kajmana mozna by napisac dla ciekawych informacji, ale z dupnym ostrzezeniem o "groźności" tego zwierzecia i jego ogormnych wymaganiach
Double przecież takie ostrzeżenie to będzie najlepsza reklama! a opisy jadowitych uważam że nie powinny mieć tuatj miejsca, inną sprawą jest to że jadowite nie jest tak łatwo dostać, a kajmanki są w wielu sklepach zoologicznych
np w takim sklepiku w Katowicach na ul. Mariackiej leżał sobie kajmanek w akwarium zapełninym do połowy wodą, z żarówką na głową i podpisem (markerem) na szybie: korokodylek 1200zł, :-)
pozdrowienia dla właściciela sklepu ;-)