siemka mam pytanie mozesz sprawdzic z jakiego ip jest wyslany post na gekon lamparci ten temat "mam gekona lamparciego czy ktos mi cos doradzi?? "
Bo ja go nie pisalem!! Ktos pisze za mnie posty????!!!!!
Wersja do druku
siemka mam pytanie mozesz sprawdzic z jakiego ip jest wyslany post na gekon lamparci ten temat "mam gekona lamparciego czy ktos mi cos doradzi?? "
Bo ja go nie pisalem!! Ktos pisze za mnie posty????!!!!!
host-217-172-231-213.gdynia.mm.pl
czyli 217.172.231.213
Jak to jest mozliwe ze ktos za mnie pisze posty???? Dzis znowu jest nastepny
moziwe jak macie jedno ip zewnętrzne to logujesz sie na całej sieci :-)
Większej bzdury nie słyszałem.
W/g mnie w skryptach są błędy. User który pisze posty na konto Kisiela jest z Gdyni i ma łącze z Multimedi (telewizja kablowa Szel-Sat). Natomiast Kisiel ma operatora ze śląska.
Podobny problem przydażył sie tez i mi. Osoba która napisała posta ale z mojego konta na tym forum szybko wyjaśniła ze mną sprawę na GG (a raczej w tej samej sieci i podsieci IP nie jestesmy - on kożystał z Promedia.net ja z iDSL i POLPAK-T).
A tak miedzy nami jak logując sie z hosta o adresie 10.0.0.1 i IP publicznym 80.55.48.x można od razu udostepnić swoje konto userowi o adresie hosta 10.0.0.2 i tym samym IP publicznym. Bo poza błędami w skryptach logowania usera na stronie to jest raczej nie możliwe a już tymbardziej jesli IP publicze są różnych operatorów.