od jakiegos czasu widze problem ze zdjeciami w dziele opisy gatunkow
Wersja do druku
od jakiegos czasu widze problem ze zdjeciami w dziele opisy gatunkow
no ja też wiec pozostało czekać
mozliwe ze te niewidoczne zdjecia pochodza z serwera, a jak powszechnie widac, zdjecia juz "nie wchodza" na serwer tcp z powodu przeciazenia.
No u mnie też coś się nie wyświetla... :/
Ja te zdjęcia już widziałem tysiące razy i nie muszę ich znowu oglądać :) Ale dobrze by było gdyby działały :)
ja tez tez zdjecia widzialem wiele razy i u kilku gatunkow znam na pamiec :D ale wiesz... serwis chce byc najlepszy, a napewno lepszy od konmurencji to taki problem zaczyna robic sie powazny....
mromanow jak dla mnie to nie jest problem bo zdjecia przez większość czasu działają tylko raz na jakis czas to pada a co do konkurencji to błahahahaa konkurencja nie ma nawet zdjęć w połowie opisów
to fatk ze konkurecncja nie ma zdjec w kazdym opisie, ale to nie oznacza ze i tu mozna sobie pozwolic na zaniedbanie!!! :)
dziwne bo za kazdym razem kiedy sprawdzam czy zdjecia dzialaja... nic nie ma. a jestem na tej stronie codziennie...
a naprawa tego nie jest jakims wielkim dzialaniem dlatego napisalem posta omawiajacego ten blad i jak widze kilka osob znalazlo sie ktorym to przeszkadza... tylko pan twierdzi ze to nie problem :/
1. Jak chcesz zobaczyć zdjecie to zawsze masz google.
2. Jak ci nie odpowiada działanie serwisu możesz się do konkurencji przenieść tylko że tam będziesz pisał kilka takich postów dziennie na temat tego co nie działa/
3. Jak jesteś zainteresowany gatunkiem to wiesz jak powinien wyglądać .
4. Jak zwracasz się do mnie to nie uwzywaj słowa pan bo mnie trafia ja jestem młody i do mnie sie po imieniu wali ewentualnie nickiem
ale troszkę szkoda, że nie działają..........