-
skladki na forum??
Witam!
z tego forum korzystamy wszyscy w jakiś sposób go tworzymy!
Jak narazie większośći z Nas nieinteresuje się jego sprawami od strony finansowej
jeżeli chcemy aby forum(cała strona) działala poprawnie Powinniśmy wesprzeć budżet strony www.terrarium.com.pl
NIE MOŻEMY OBCIĄŻAĆ CAŁYMI KOSZTAMI UTRZYMANIA STRONY ADMINISTRATORÓW SKĄD ONI MAJĄ BRAĆ PIENIĄDZE??
STRONA ZACZYNA SZFANKOWAĆ(NP ZDJECIA TO OPISU ZWIERZĄT ZAŁĄCZNIKI ITP )
UWAŻAM IŻ........KAŻDY Z NAS MÓGŁBY WPŁAĆIC JAKĄŚ SUME NA BUDŻET STRONY NIE MUSZĄ TO BYĆ WIELKIE PIENIĄDZE TYLE ILE KAŻDY MOŻE!!
mam nadzieje że mój apel wesprze więcej osób a przedewszystkim czy Administratorzy sobie tego życzą wiec do nich pytanie czy zgadzają się na taką formę pomocy?
i druga prośba niech wpisują się osoby które popierają mój pomysł.
pozdrawiam!
-
Re: skladki na forum??
Pomysł niezły....tak sobie mysle,ze mozna by zrobic jakieś składkowe i rozdawać coś w stylu karty członkowskiej terrarium.com.pl; jakis identyfikatorek czy jak....Pozdrawiam
-
albo poprostu podziękowanie w formie e-mailu bo takie indedyfikatory to też dodatkowe koszty
pozdrawiam!
-
Wiesz roko a moze tak>>taki identyfikator drogi nie jest..20złoty i mozna np. sprzedawac go jak sprzedaje sie koszulki z logo terrarium...bylby to niezły chwyt reklamowy....ja bym na pewno kupił:) Pozdrawiam
-
to będzie tak jak z koszulkami Poprostu Darowizne jakąś złożyc kto ile moze czy 10 czy 20 czy ilest tam złotych nie ważne liczy się nawet symboliczna złotówka :)
takie jest moje zdanie:)
pozdrawiam!
-
Konczac temat..... jestem za i zobaczymy jaka bedzie odp. adminow i odzew ludzi. Pozdrawiam
-
sprawa skladek jest bardzo dobrym pomyslem!! powaznie
sam zwrocilem uwage na pewne braki na stronie :/ wiec przyznam szczerze ze finansowo bardzo chetnie mozna poprzec... tylko zeby te pieniadze szly na serwis... a jaka masz pewsnosc?!? to jest problem gdzie ludzie moga miec obawy...
taki mail i np lista na forum z podziekowaniami zeby wszyscy widzieli to jest bardzo dobry pomysl :]
-
Ja wieże akurat tutaj w uczciwość Administartorow z wielu powodów a jeden najważniejszy:
Przecież muszą płacić za: domene serwer itp!
pozdrawiam!
-
to masz racje!! ja sie z tym zgadzam dlateo jak bedzie potrzeba i konkretna akcja a nie tylko apel :/ to napewno sie dorzuce bo warto zeby ten serwis dzialal tak jak powinien!!
spedzam tu na nim sporo czasu wiec wiem ze warto :)
wiesz... inna spraw jak zaczna sie skladki w duzej ilosci :D to ludzie moga! oczywiscie nie musza... zaczac watpic w uczciwosc! ja tu niczego nie podwazam!! tylko mowie jak moze byc.
osobiscie wierze co ma do stracenia?! parenascie zlotych?!
tylko wiesz musi byc konkretna akcja podane konto i tak dalej.
bo sam apel... ok wiara sie zglosi i bedzie dobrze ale gdzie przelac te pieniadze jak je przekazac... uzgodnij z administratorami i juz!
a przelac pieniadze z konta na konto to nie duzy problem i praktycznie zerowe oplaty. a napewno sporo osob ma konta bo handluje zwierzakami to gdzies sama te pieniadze zgarnia :>
-
jestem zdecydowanie za :) Najlepiej jakby to załatwiać przez SMS-y :)