Co jest
czemu usuwasz posty na tej liscie
Jesli nie podoba ci sie temat PRZYJME to podaj info gdzie takiego posta umiescić
A czemu nie usuwasz postow opieka itp.....
Zaskoczony Adam
Wersja do druku
Co jest
czemu usuwasz posty na tej liscie
Jesli nie podoba ci sie temat PRZYJME to podaj info gdzie takiego posta umiescić
A czemu nie usuwasz postow opieka itp.....
Zaskoczony Adam
witam
forum oddam, jak sama nazwa wskazuje, sluży do oddawania zwierząt. forum o tytule "przyjmę" u nas nie istnieje, podobnie jak "gitara", "astra tunning", oraz "koty".
jezeli post jest zamieszcozny na nieodpowiednim forum, zostaje usuniety. jezeli osoba tego nie rozumie i sie sprzeciwia, wraz z postem, osoba jest usuwana z forum, za "recedywistyczne" łamanie zasad.
pepre napisał(a):
> witam
> forum oddam, jak sama nazwa wskazuje, sluży do oddawania
> zwierząt. forum o tytule "przyjmę" u nas nie istnieje,
Hm........ Nie żebym się czepiała, ale czy nie prościej byłoby zmienić nazwę działu na Oddam/Przyjmę? Robota jednorazowa i wszyscy by byli szczęśliwi.
pozdrawiam, Karla
ps. Czy z działami Sprzedam i Kupię da się coś zrobić, czy piszemy tak tylko sobie a muzom? Jakaś odpowiedź może?
A ja popieram pepre, posty "przyjme" sa troche smieszne, jesli ktos ma cos do oddania to to ogłosi.
Jeśli powstał by dział przyjmę to przypuszczam że był by to najpopularniejszy dział i byśmy w nim odnotowali największą ilość upragnionych gatunków. Takie forum to był by poprostu bezsens.
Bylyby takie tematy tematy(m.in.)
"Przyjme legwana zielonego."
"Przyjme agame kolnierzasta"
"przyjme myszki"
"Przyjme wszystkie zwierzaki jakie chcecie oddac."
itd., itp.....
To jest bez sensu.
wydaje mi sie że to takie tylko nasze gadanie jest.
Już kiedyś tutaj pisaliśmy o forum 'szyszkowce'. Wszyscy zgodzili sie że to forum jest bez sensu bo tam prawie zero ruchu i byli za usunięciem, ale bez odzewu... Już przywykłem do tego i nie podaje już jakiś pomyslów, ew. sie pod jakimś podpisze.
sorry ale forum 'przyjme' jest bez sensu bo wtedy bylyby setki postow 'przyjmujacych' i z reguly pozostawalyby bez odpowiedzi.. jak ktos ma cos do oddania to pisze na odpowiednim forum i jest spokoj.. jak chcesz cos przyjac to zagladnij sobie pierwsze tam i zobacz czy ktos chce sie czegos pozbyc.. zrozumiale??