Jak patrze na forum pajeczaki to mnie zgroza ogarnia..gosc zaklada 6topicow i pitoli takie bzudry,ze az dziw ze Atrax i Morda jeszcze tego nie skasowali...rece opadaja...
Wersja do druku
Jak patrze na forum pajeczaki to mnie zgroza ogarnia..gosc zaklada 6topicow i pitoli takie bzudry,ze az dziw ze Atrax i Morda jeszcze tego nie skasowali...rece opadaja...
Co racja to racja...
Wszelkie sugestie, które posty należy usunąć proszę kierować do mnie (najlepiej gg), ja naprawde nie jestem w stanie spedzac całego dnia na tcp. Za okazana wyrozumialosc z gory dziekuje.
Pozdrawiam
Dobrze mówisz, to jest już denerwujące. Najlepiej by było zrobić napis "FAQ" bardziej widoczny, albo jakąś widoczną notke żeby najpierw czytali FAQ lub opis ptasznika, a potem pisali pytania.
Heh to by bylo dobre, ale i tak to pewnie nic nie da, ludzie sa za leniwi aby czytac FAQ czy opisy nie mowiac o starych postach, zgroza:]
Taaa, i potem zasypuja czlowieka meilami zatytulowanymi per "beszczelna babo"... hihihihiihih
Hehehe
A moze ktos przypomniec, o co w tych topicach poszlo?
Bo ja wczoraj rano wpadlem i automatycznie juz skasowalem jakies posty o wylinkach, pinkach i innym shicie.
O to chodzilo?
Z tego co się orientuję to przeczytanie kilku postów nie zajmuje całego dnia, a operatorów na pajęczakach jest 2 + Ty ( chyba, że morda i Filip79 to jedna osoba :))
Pozdrawiam - inneczasy!
Zgadza się nie zajmuje całego dnia. Jednakże bardzo często gdu jest kasowany post od razu jest napisany identyczny przez tą samą osobę. Treść niektórych postów jest poniżej wszelkich norm:
"Czy można trzymać kedziorka z innym ptasznikiem?"
"Mój ptasznik nie je już dwa dni. Co mam zrobić?"
"Ile mam zrobić dziurek w pudełku po kliszy dla kedziora po l2"
Nie mówiąc już o postach które zostały umieszczone w złym dziale. Jest to taka walka z wiatrakami.