Wstawcie moze na kazdym forum informację zeby nie przejmowac się bledami z wysyłaniem wiadomosci, bo przez to kazdy wysyla po 5 postow i jest to bez sensu:)
Wersja do druku
Wstawcie moze na kazdym forum informację zeby nie przejmowac się bledami z wysyłaniem wiadomosci, bo przez to kazdy wysyla po 5 postow i jest to bez sensu:)
właśnie!!!Usage: sendmail -sSMTP_SERVER -uUSERNAME -pPASSWORD - SMTP_SERVER => SMTP Server of your isp. - USERNAME => Username for authentification. Optional. - PASSWORD => Password for authentification. Optional. Modify your php.ini like that: [mail function] ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: 'sendmail -t -i'). sendmail_path = "/path_to_sendmail_wrapper/sendmail -ssmtp.yourisp.net" ... v0.5 - Written by Bjoern Kahle, ElbTec GmbH (info@elbtec.de)
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public_html/terrarium/serwer/spis/header2.php:4) in /public_html/terrarium/serwer/spis/mail.php on line 78
CO TO JEST ????I CZEMU NIE MOGE WYSŁAĆ MEILA PRZEZ FORUM????
mozesz wyslac, dochodza te wiadomosci, tylko ty o tym nie wiesz, wiec jak ponowisz wysylanie 5 razy, to mimo pojawienia sie błedy, to wiadomosc sie wysle
(chyba)
Mi sie pojawia podobnie, ale po napisaniu i wyslaniu kazdego posta na stronce. Od kilku dni tak mam. Za kazdym razem musze wracac na strone glowna poprzez wpisywanie adresu, bo jak naciskam wstecz, to mi wiadomosc powiela....
Ja po pojawieniu się tego napisu daję wstecz i "reload". Wtedy mi nie powiela posta, w przeciwieństwie gdy daję "reload" na oknie z wiadomością o błędzie.