cholera co sie dzieje z mojimi postami ze znikaja na forum terrarium usuneli mi i powiedzieli ze mam dac na forum giełda no i dałem na giełda i znowu usuneli
Wersja do druku
cholera co sie dzieje z mojimi postami ze znikaja na forum terrarium usuneli mi i powiedzieli ze mam dac na forum giełda no i dałem na giełda i znowu usuneli
po pierwsze to nie "cholera"..
po drugie, lamiesz pierwszy punkt regulaminu, wiec juz chociazby za to mozna ci posta skasowac..
po kolejne, nie wiem kto Twojego posta skasowal, ja tego nie zrobilam;)
1). Temat nowej wiadomości musi w kilku słowach odzwierciedlać główną myśl która będzie kontynuowana w dalszej części wiadomośći (znaczące ułatwienie dla odpowiadających, przeglądających forum - spowoduje to pojawienie się większej ilości odpowiedzi). Niedopuszczalne są tematy w stylu "Pytanko", "Mam problem", "Udzielcie porady" itp. Można zaś napisać np. "Jak zbudować tylnią ścianę w terrarium - mam problem / udzielcie porady / pytanie". Ułatwi to wszystkim "życie", leży to w interesie użytkownika jeśli chce dostać odpowiedĽ na swoje pytanie.
Ja tego posta wywaliłem i bede dale je wywalać jak nie nauczysz nie poprawnie tytułować posta, w szczególności chodzi o tytuły składające się z samych znaków (pytajników, wykrzykników itp.).
kiedy wkoncu zostana naprawione profile, bo ja w dalszym ciagu nie moge sie zalogawac na moj profil, tylko moge pisac posty