Dlaczego wszystkie działy nie wyglądają tak jak "Terrarium". Elegancko widać wszystkie odpowiedzi. Moim zdaniem tak byłoby dużo lepiej. Co o tym sądzicie??
Wersja do druku
Dlaczego wszystkie działy nie wyglądają tak jak "Terrarium". Elegancko widać wszystkie odpowiedzi. Moim zdaniem tak byłoby dużo lepiej. Co o tym sądzicie??
Mi jakos te "drzewa" nie przeszkadzaja.
Mi też nie są nawet lepsze niż tak jak "Terrarium" przynajmniej nietrzeba przewijać nieskończenie w dół...
Przeciez zawsze pod postem jest opcja zeby kazdy mogl sobie ustawic jak mu wygodniej, ja osobiscie wole drzewka :)
i drzewka lepsze bo widac kto komu odpowiada.. inaczej bylby totalny chaos przy wiekszej ilosci odpowiedzi..
Tez tak mysle. IMHO wyswietlane plaskie ssie.
Ja tam używam płaskiego wyświetlania bo moge sobie wygodnie usiąść i tylko przewijać cały czas czytając, a tak to musze klikać w odpowiednie.
Ja mam płaskie. Nie trzeba tyle klikać :P
jak masz wole to ustaw sobie żeby Ci sie drzewko nie wyświetlało.
Dla mnie drzewko jest o wiele wygodniejsze niż płaskie wyświetlanie.
Ja tez wole o wiele bardziej "drzewo". Tak to wiadomo kto do kogo pisał, oraz nie laduje Ci sie cala strona! Szczegolnie czasami trzeba dlugo czekac na to gdy ma sie lącze zapchane :/ Wg mnie drzewo jest o wiele bardziej wygodne, no a jak komus nie pasuje to moze sobie przelaczyc na wyswietlanie plasko! Wiec wogole nie mam pojecia po co byl ten temat zakladany? Wpierw sie zapoznaj z forum, zobacz jak ono dokladnie dziala, potem pisz swoje uwagi i sugestie na jego temat...