Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!
czesc mogles pisac na maila juz dawno dostalby bana
NOOK ja slyszałem że wiele osób ciebie też nie lubi i ich denerwujesz...
A ja do pioprka nic niemam, wielokrotnie rozmawialem z nim na gg, on porostu zaczyna dopiero z modliszkami to że ma w kilku postach cięte słowa nie oznacza ze zaraz trzeba go wywalić zwłaszcza kierując się tym co pisze bo jak by patrzeć jakjie głupie posty i ogólnie bzdury niekórzy pieprzą to należałoby niemal codzinnie kogoś usunąć,a z tgo co pamiętam i śledziłem forum to najwiecej sprzeczek z nim miałeś ty, chłopak ma 14 lat dostał bana i teraz będzie maltretował modliszki bo nie bedzie mógł się o nic spytac szkoda słów... jak by każdy miał tez latac z kazdym kto go wnerwia albo mu się nie podoba to nikogo by nie było na tym forum. osobiście uważam ze 2 osoby "za" to znacznie zamało aby kogoś usunąć. I niepamiętam aby nadużywał przekleństw...
JA JESTEM PRZECIW I UWAŻAM ZE KAŻDY MA PRAWO DO UCZCIWEGO SĄDU, TO TAK JAK JA BYM POWIEDZIAŁ bestboy OSZUKUJE I PROSZE GO ARESZTOWAĆ I SKAZAĆ NA ELEKTRYCZNE a TĘPY ORGAN WLADZY TO WYKONAŁ...
bestboy a może ciebie tak wyrzucimy za to ze po prostu jestes i tak bo ja se tak wymysliłem.jesli mnie ktos denerwuje na tym forum to omijam jego posty proste a na prv nie musicie gadac nikt ci nie każe
co prawda jakiegoś tam pioprka nie znam i nie siedze na modliszkach, ale nie zgodze sięz tobą CYCLOSTERNUM, jeżeli na forum jest ktoś kto psuje atmosfere, lub używa wulgaryzmów, lub prowokuje bluzgi w wypowiedziach, to powinien dostać jakieś ostrzeżenie, chyba że to nie pomaga to BANA wtedy mu się daje. Jak mówiłe to pioprka nie znam ale jeżeli on siedzi na forum tylko po to aby robić sobie jakieś jaja to powinien zostać wywalony !
cyclosternum zrozum jest wielu ludzi na tej stronie i karzdy może mieć z kimś sprzeczkę i to normalne i ja nie mam nic do tego
ale ja pisałem na modliszkach do frydrycha1 a on nagle wyskoczył z wyzwiskami na mnie i na wiele osób które pisały do frydrych1 z beznadziejnymi popisówami przed samym sobą
on mnie wkurza dlatego bo chcesz spokojnie pomuc komuś na forum a on wyskakuje nagle do wszystkich i jest git!!!!!!!!!!
pozdrawiam
jak mówiłem to nie siedze w pokoju "modliszki" ale dziwie że jeszcze moderatorzy nie zareagowali. Co jak co to tacy prowokatorzy powinni być karani, nawet gdy się koleś zna to i tak mała kara lub ostrzeżenie się należy, w końcu regulamin też po coś jest, a ostatnio często dosyć jest o wularyzmach, wiec koleś za same wulgaryzmy powinien dostać bana, a jeżeli dodatkowo robi zamieszanie na forum to już w ogóle... :D
przejrzałem jego posty i uwarzam ze koles jest nowy i pwinno sie z nim pogadac i jak to nie pomoże to wtedy go z banowac a posty typu ":-)" usuwac odrazu