Co sadzicie o zmienieniu szaty graficznej terrarium.com.pl na jakis inny bo chyba ta która teraz jest, jest już długo:] i wyglada troszke monotonnie.Co o tym sądzicie?
Wersja do druku
Co sadzicie o zmienieniu szaty graficznej terrarium.com.pl na jakis inny bo chyba ta która teraz jest, jest już długo:] i wyglada troszke monotonnie.Co o tym sądzicie?
W sumie jeśli by to nie sprawiło żadnego problemu administratorom to dlaczego nie??? napewno nikomu by to nie zaszkodzilo...
No przydałby się nowy wygląd ale musiałby być naprwdę dobry ;)
heh już kiedyś nook miał robić nowy skin na stronkę, ale w sumie to masa roboty, a korzysci zadnych :D
ale satysfakcja jest :) a o robocie się nie wypowadam bo nie mam wglądu do kodu tej strony :P
Nie ma potrzeby zmiany szaty graficznej. Jest dobrze- więc po co zmieniać?
Ja jestem na NIE:) Tu jest fajnie i nic bym nie zmieniał( no może troche opisó by się przydało:P)
kiedyś już był kolor pomarańczowy zmieniony na zieleń i tylko same pretensje zewsząd płynęły, że lepiej było tak jak wcześniej było;)
tak jak jest jest dobrze , nikomu pewnie teraz nie przeszkadza w nowe zmiany niedosc ze sa pracochłonne to napewno znajdzie sie masa osób któym sie nie bedzie podobac.
Dobrze jest jak jest, tak klimatycznie :)