-
opisy scynków...
Gdybym mogła, chciałabym napisać jakieś opisy scynkow, np lygosomy fernandii albo scynków z rodzaju mabuya. Wiem, że to bardzo rzadkie zwierzęta w naszych hodowlach, ale są na tyle ciekawe, ze warto by było trochę więcej o nich napisać... Myślę, że najważniejszy byłby opis scynka berberyjskiego (ja akurat tego gatunku nie hoduję, ale na pewno znalazłby się ktoś chętny do jego opracowania).
-
Re: opisy scynków...
M. quinquetaeniata nie jest bardzo rzadka, już nieraz je widywałem. Tym bardziej opis byłby przydatny. To samo można powiedzieć o L. fernandi.
-
Ja chętnie napisze opis berbera:)Jeśli się przydam to niech ktoś da znać to zaczne pisać:) Minok@vp.pl
-
jak ktoś cche pisac opsi to pisze i wysyła się do nooka - jak opsi jest OK to nook go daje na stronke. Nie czekajcie na zaproszenie bo takowych się nie dostaje :) Jakby co też mogę coś o berberach napisać.
-
Nie czekam na zaproszenie tylko nie wiem czy się przyda;)
-
-
no to wy sie zgrajcie, bo własnie liczyłam na Agama w sprawie berberyjskiej, a ja moge opisac mabuye sp
-
Mam tylko lamparty ale myśle nad scynkiem aptekarskim. Może cie zrobić jego opis bo bardzo sie przyda:):):):