Re: nowy dział? co wy na to
jestem za ale tam powinno się udzielać odpowiedzi do wszystkich gatuków węrzy i jaszczórek
NIE
o rozroznianu plci bylo juz miliardy postow, sa nawet prywatne strony o tym
ja też nie.... po co forum drobnicować?? Jak chcesz rozpoznać płeć pająka - masz forum pajęczaki, jak węża - masz węże, do jaszczurek są jaszczurki.
no więc tak: ja proponuje, żebyś napisał wnosek do nooka, tylko nie zapomnij dodać 2 zdjęć swoich
a tak na serio to nie widzę potrzeby tworzenia takowego działu
wiecie mi niezalezy osobiscie baaaardzo na stworzeniu tego dziali tylko wydaje mi sie to dobrym pomyslem ,chcialem tylko rozpaczac taka mala kompanie na rzecz nowego dzialu :) myslalem ze bedzie wielu chetnych i jka by powstal nowuy dzial ,niebeda sie pojawiac juz denerwujace dl;a niektorych posty typu,, jaka plec'' na forum pajeczaki :) no ale jak niejestesscie chetni :) chociaz tym malo doswiadczonym zadajacaym te pytanka przydaloby sie to forum moze czegos by sie nauczyli wiecej redagujac zdjecia i odpowiedzi forumowiczow na tem rozpoznywania plci :) to byla tylko taka moja myśl . pozdrawiam
ja też jestem na nie.. a wiesz czemu? bo to sa drobnostki. Dla porównania tylko powiem że nie ma działu Agama brodata mimo że może jedna trzecia forumowiczów ma to zwierzątko(a może się tworzy nowy dział:P)
Prosze ciebie bardzo... pod napisem "Pajęczaki" jest mały napisz "Najciekawsze wątki" a w tym temacie jest dokładnie opisany wątek o rozpoznawaniu płci z fotkami...
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=62239&t=62237