jak w temacie.Chce zmienic dane w moim profilu. Po uzupelnieniu wszystkiego,po zaakceptowaniu wyswietla sie na ekranie haslo: nie mozna wykonac zapytania.Powrot.
O co chodzi?
Wersja do druku
jak w temacie.Chce zmienic dane w moim profilu. Po uzupelnieniu wszystkiego,po zaakceptowaniu wyswietla sie na ekranie haslo: nie mozna wykonac zapytania.Powrot.
O co chodzi?
zwróć się do admina.... powinien pomóc
kaj tegoz admina moszna namierzyc?
Obywatel....... "moszna namierzyć ...?
Kłiiiiiiiiiiiii MOSZNA to co innego.......bynajmniej nie do namierzania (zależy przez kogo) ......PEACE !!!!!!
to nie jest odpowiedz...:)
Gdzie moge namierzyc admina...moze jestem ciemny ale nie wiem gdzie do niego mejla moge wyczaic:=)
Na stronie głównej na samym dole po lewej stronie jest link "Napisz do nas". Przejdziesz tam do formularza e-mail'a i napisz...... Może przekażą adminowi......... problem......
Nie wszystkie funkcje działają poprawnie pod innymi browserami niż IE. Spróbuj zmienić dane za pomocą IE może też być pomocne włączenie zapamiętywania loginu i hasła przynajmniej na czas tej operacji.
ja uzywam IE.
sprobuje napisz do nas:)
witam w klubie same errory a jak wczoraj sie zalogowalem i wpisalem gatuneczki to mam terez okazuje sie ze ze 35 moich pupilkow a nie 6 jak wpisalem proponuje cos tym zrobic .. pozdrawiam GuTI