Przeglądając dzisiaj forum natknąłem sie na wypowiedź usera o nicku MrocznyKaraczan --->Kliknijcie tutaj</FONT></P> który lekko mówiać obraził TylerPL i zasluguje na (wg mnie) żółtą kartkę.Piszcie co o tym sądzicie.Pozdro
Wersja do druku
Przeglądając dzisiaj forum natknąłem sie na wypowiedź usera o nicku MrocznyKaraczan --->Kliknijcie tutaj</FONT></P> który lekko mówiać obraził TylerPL i zasluguje na (wg mnie) żółtą kartkę.Piszcie co o tym sądzicie.Pozdro
podobnie jak Rado120, wystarczy przejrzeć jego odpowiedzi na wcześniejszy post Tylera z tego samego forum o zagadce z funkcjami.
eeno nie przesadzajcie... na głupie posty TYleraPL - głupia odpowiedz ;];]....
TylerPL przynajmniej nie przeklinał i fajnie to wkomponował taki quiz z niespodzianka nie dla wszystkich miłą :)) a Mroczny wyzwał od przekleństw wiec...
No tak, ale Tyler nikogo nie obraza,l tylko chyba nudzil sie na lekcji matematyki i mu taki glupi pomysl przyszedl do glowy. Mrocznykaraczan poprostu naublizal mu publicznie.
Poziom rzeczywiscie ponizej poziomu mulu... Autorzy bluzgow raczej nie odniesli skutku... bynajmniej Tyler sie nie rozplakal. Skutek byl raczej odwrotny, bo za kazdym razem jak widze te 2 nicki, to mam na twarzy zlosliwy usmieszek. Sam bym sie zbanowal, gdybym sie tak skompromitowal.
Heheh.... mnie zastanawia tylko, dlaczego to ludzie tego pokroju zwykle najglosniej smieja sie z Leppera? :>
Ja dodam cos od siebie,a mianowicie wiadomosc od pana MK na GG do mnie.
8674961 (11:37)
i co sie ***** wtrącasz? ubierze cycuś czarną koszulke posłucha metalu i ***** satanista wielki ave satan, będe tempił takie ścierwo puki żyje a tobie sie ***** niepodoba to nieczytaj, tematu ***** niewidziałeś? pisze chyba ze do TYLERA jaki masz ***** nick? tyler? ślepy ***** jesteś? mówie coś do ciebie? besztam tego brudasa a nie ciebie, strażnik teksasu ***** sie znalazł, chcesz być taki zajebisty w oczach innych to sie nie wpierdalaj ***** w czyjeś sprawy tylko ***** dziecko se zaadoptuj
8674961 (11:38)
idz ***** skarż sie adminom i mamie jeszcze wklejaj to na forum i mnie to jebie
Samael (11:41)
bana wyslemy poczta
Samael (11:41)
akurat masz pecha bo jako moderator to jak najbardziej powinienem dbac o kulture,ktorej niestety Ci brakuje
8674961 (11:42)
HUJ CI W DUPE
Samael (11:42)
obiecanki cacanki
Jak Nook sie pojawi,zglosze sie do niego z prosba o bana dla tego pana.Jak widac mlodziez z Mielca sie nudzi ;]
bardzo zabawny jest ten chłopiec. ;) myslę żeby mu jakies puzzle lub gry planszowe na necie znaleść. Nie bedzie zaśmiecał forum
Na stos z nim:)
gość próbuje walczyć w (jakby nie było) słusznej sprawie. Ja sam osobiście nienawidze czegoś takiego jak jeden z drugim zapuszczą włosy, wskoczą w glany, posłuchają metalu i robią z siebie niewiadomo co... pełna kompromitacja. Nie wiem co TylerPL chciał tym udowodnić ale to już jego sprawa.
Natomiast sam sposób reakcji MrocznegoKaraczana... no cóż... brakuje mu klasy