Nie rozumiem, czegos, moze mi ktos wyjasni...
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=79822&t=79822
A dokladniej prosze spojrzec na pos moj i leviatana.
1. Nigdy nie powtarzam po kims tego, co juz zostalo powiedziane, a przynajmniej nie tak samo.
2. Jakim cudem mam posta z godz. 12:26, skoro o tej porze nie bylo mnie na necie????
3. Dlaczego leviatan ma moja odpowiedz, bo to sa moje slowa??????
Zaznaczam, ze najpierw ten temat zostal umieszczony w dziale "terrarium", i nie wiem, kiedy zostal przeniesiony, bo dopiero od 10 minut jestem w sieci. Czy moglby mi to ktos wyjasnic???? Pierwszy raz mnie cos takiego spotyka...
Re: Nie rozumiem, czegos, moze mi ktos wyjasni...
Hehe tez to zauwazylem...Myslalem ,ze to jakis bug itp. Patrzylem ze dwa razy i za kazdym razemy bylo slowo w slowo tak samo :D:D:D
moze podkradzione hasło / pomyłka moderatora bo ja takie coś widze 1 raz. możliwe ze jakas chwilowa zmiana w ustawieniach serwera. nie wioem to mozliwe opcje;]
Podejrzewam, ze serwer mogl odstawic przez przypadek jakiegos "sexa", bo zaden z moderatorow tego watku nie ruszal (przynajmniej ja nic o tym nie wiem).
Mnie też to zdziwiło. Error jakiś i tyle.
A ja nadal nie wiem o co chodzi ! :P Ja napisałem żeby kupił sobie smithasa, bo to fajny, ładny i łagodny pająk!
I teraz nie ma tam mojego posta z odpowiedzią a smithim ! Jest tylko ta "yyy? co ja?... " Coś tu nie tak!
Nie mam pojecia, co to moglo byc.
A jak niewiadomo, o co chodzi, to na pewno o miedzynarodowy spisek zydow, bobrow, gejow, cyklistow i kierowcow Dacii Logan ;]
Mam nadzieje, ze to jednorazowy przypadek.