Witam!!! Planujemy zrobić spotkanko terraryjne w jakimś lokalu 29 lipca ok. godz. 20:00. Prosze o wpisywanie sie chętnych i propozycje co do miejsca spotkania i pozniejszej konsupcji :D
Wersja do druku
Witam!!! Planujemy zrobić spotkanko terraryjne w jakimś lokalu 29 lipca ok. godz. 20:00. Prosze o wpisywanie sie chętnych i propozycje co do miejsca spotkania i pozniejszej konsupcji :D
O nareszcie coś w Łodzi :D Eeee...czy każdy może przyjść ??:P Jakieś opłaty za wstęp ? No nawijaj dalej :]
Przyjść może kazdy (chyba ze lokal do którego się udamy) będzie miał jakieś ograniczenia wiekowe :D Opłaty za wstęp :D browarek dla InneCzasy traktowany jest na równi z biletem wstępu ;D
P.S. Prosiłbym o wpisywanie się tylko tych co są pewni, że przyjdą!!!
29 lipca akurat będę na wczasach więc spotkanko odbędzie się bez Brakusa :(
he..no wiesz....
Fajny pomysl z tym browarem.
Pozdrawiam.
A macie już liste tych co idączy teraz dopiero czekacie na forum aż siępozgłaszają ? ;)
Gdybyś uważnie czytał pierwszego posta to byś wiedział, że spotkanie jest dopiero planowane i prosiłem o wpisywanie się chętnych do spotkania tu na forum :D
No ja jestem chętny :) Przydałaby się wreszcie tego typu impreza w Łodzi :P
o ile nie będę musiał zostać w pracy to bardzo chętnie przyjdę:)
tylko trzeba uzgodnić jakiś lokal?
trzeba określić czy idziemy do pubu czy jakiegoś araba pizzeri czy cuś?
:)
Super pomysł!!!! tylko trzeba będzie zebrać większą ekipę:)
Pozdrawiam
czyli jestem ja, inneczasy, Lukas_d2005 i chyba predzio. dałem znać o spotkaniu na forum z żółwiami(może będzie więcej ludzi:) Sądzę że powinniśmy iść do miejsca gdzie może wejść każdy(bez względu na wiek) bo chyba chodzi o to żeby grupa była liczna:) jeśli inneczasy mają "czas" to odezwij się na gg. We dwóch będzie łatwiej to zorganizować:)
pozdrawiam