-
~Chrzaszcze~
Mam do zaoferowania chrzaszcze.
X. Gideon
L1- 4zł
l2 - 6 zł
Eudicella smithi betherandi
l1 - 4 zł
l2 - 5 zł
Smaragdestes africana oertzeni
imago para - 10 zł
samiec/samica - 6zł
l3 - 5zł
l2 - 4 zł
l1 - 3zł
Kontakt najlepiej telefoniczny, bądź email:
[kom] 660693085
[mail] juraviel@arachnea.pl
p.s. Przy następnym skasowaniu mojej oferty, prosze mnie powiadomić mnie o tym na email. Bo usuwanie bez podania uzasadnienia, oraz przyczyny jest niegrzeczne.
Pozdrawiam Serdecznie
Juraviel
-
Re: ~Chrzaszcze~
Cześć !
Jaki jest koszt wysyłki? chciałbym 2 pary smaragdestesów i 4 larwy l2 eudicelli. Moze masz coś jeszcze z kruszczyc?
Pozdrawiam.
-
Mam, tylko kruszczyce, aemula, peregrina trzymam razem, wiec w larwach to jest jeden wielki "misz masz". Ale dorosłe pary mam. Jesli chodzi o przesyłke, to 5 zł list polecony, 6 zł paczka priorytetowa.
-
Spox. tak jak pisałem 2 pary szmaragdów i 4 larwy eudicelli. Aha, no i numer konta prześlij na maila : looolek44@poczta.onet.pl. Jakbyś odpisał dziś to kaska będzie u Ciebie , już jutro najdalej we wtorek, a jak nie to w przyszłym tygodniu bo tydzień bedę bez dostępu do konta. Może znasz jakichś chrząszczarzy co mają np. Chelorrhiny albo Stephanorhiny? Dzięki z góry za informację i szybki kontakt i pozdrawiam.
Lulek
-
mam chelorhiny ale sam chce je rozmnozyć, już siedza w poczwarkach. Późniem mam M. ugandensis po fioletowym samcu, oraz Dynastes tityus, one także nie na sprzedarz jak narazie, bo mam tylko kilka par. Co do konta to chwilowo jest wyporzyczam komu innemu :) wiec w grę wchodzi tylko przesyłka.
-
Okej , wobec tego podaj swój adres do przekazu. Jak coś ciekawego będziesz miał w rozsądnych "niebiofilowych" cenach to daj znaki. Przesyłkę prześlij na adres :
Grzegorz Lukliński
ul. Katowicka 42/2
52-011 WROCŁAW
Dzięki i pozdrawiam