www.ptaszniki.diabolo.prv.pl
zapraszam na stronke o tematyce ptasznikow. umieszczam na niej opisy ptasznikow, zdjecia moich wlasnych oraz FAQ. stronka istnieje od niedawna, ale mam zamiar szybko ja rozwinac. zapraszam serdecznie i wszelkie uwagi prosze wpisywac w ksiedze gosci lub wysylac na e-mail.
Re: www.ptaszniki.diabolo.prv.pl
jak na poczatki moze byc (nawet niezła) podoba mi sie ten pajaczek na poczatku w ogulnej oprawie to fajna widzi mi sie stronka
Na stronce masz uwage "fotki sa moja wlasnoscia, zeby je wykorzystac skontaktuj sie ze mna". Czy przy zamieszczaniu fotek przy opisach pytales ich wlascicieli o zgode na publikacje? Widze tam co najmniej kilka nie twoich fotografii.... Ja sie nie czepiam, ale wole sprawdzic - w tej chwili toczy sie sprawa sadowa o kradziez fotek, wiec ostrzegam......
wiec... fotki sa tymczasowe. za kilka dni moja chromatopelma przejdzie wylinke i zmieni kolory. zrobie fotke i zastapie z ta dorosla... vagans - zrobie fotki vagansa qmpla i rowniez zastapie... cambridgei-rozwniez wybiore sie do qmpla i jego cambridgei znajdzie sie na tej stronce... tak wiec fotki na tej stronce nie pobeda dlugo... BTW. na tamtych stronkach nie bylo takiej uwagi odnosnie kontaktu w celu zaporzyczenia fotek :P
przy okazji jesli ktos ma jakies ciekawe fotki swoich pajakow to moze mi podeslac, mam zamiar zrobic dzial "podzekowania" i tam bede wpisywal kto co zrobil dla stronki. dodatkowo jeszcze mozna podpisac w ktoryms miejscu fotke (np. czyja to fotka)...
z gory dzieki, fotki mozna spokojnie na @ słać ;)