Właśnie robie nowy wygląd strony i chce opisać kilka gatunków ptaszników, chociaż te najczęściej spotykane, i oto pytanie: czy jest ktoś chętny do opisania jakiegoś gatunku ?? Zdjęcia mile widziane.
Wersja do druku
Właśnie robie nowy wygląd strony i chce opisać kilka gatunków ptaszników, chociaż te najczęściej spotykane, i oto pytanie: czy jest ktoś chętny do opisania jakiegoś gatunku ?? Zdjęcia mile widziane.
No poprostu rwie się do pracy! (Żart) hehehe
Siema!!!ja ci pomoge!!:D jak chcesz sie wiecej dowiedziec ...tzw. ja tez chce sie wiecej dowiedziec na czym to ma polegac:D to napisz na gg 5481324 albo na emial: Elizka14@buziaczek.pl cyfra :14 nie oznacza w zadnym wypadku wieku!!! pozsro dla was ludki ;)
W zadnym razie nie chce sie czepiac wieku, ale w profilu masz napisane ze masz 15 lat, wiec 14 to nie taka wielka roznica :]
hehe
cicho!!!;) wiek moim zdaniem sie nie liczy!;/ on nie decyduje co czlowiek umie a co nie?! znajomy mojego taty hoduje pająki i prawie nic o nich nie wie:( a ja wiem praktycznie wszystko!!:D wiec ciesze sie ze w zadnym wypadku sie nie czepiasz heh...:) OK pozdro jak sie tam ktos zdecyduje na moja pomoc to niech sie zglosi, a nie marudzi ze za mloda czy za stara!! bo w taki sposób to nie znajdzie pomocnika... widze jak sie wy wszyscy rwiecie do tej roboty wiec... NIE NARZEKAC BO ODMÓWIE I NIKT JUZ NIE POMOZE!!!! narazie:)
wszystkiego nie wiesz, ale pewnie wiecej od tamtego pseudohodowcy