Oferta tworzenia strony!!!!!!!
A więc drodzy terraryści, hodowcy, koledzy. Pragnę nawiazac współpracę w tworzeniu strony o tematyce terrarystyczej. Mam zamiar stworzyć naprawdę duży serwis. Więc do tego potrzębuję parę osób. Na stronie w najbliższym czasie zamierzam zrobić wielkie FAQ na temat zwierząt w podzielonych grupach! Serwis nie jest rozwinięty, narazie jest to tylko szkic strony, która wprawdzie może ulec wielkim zmianom. Narazie działa ona na serwerze który jest dośc szybki ale wyświetla swoje beznadziejne reklamy!! Oczywiście to się zmieni. Zainteresowanych prosze o kontakt przez majla lub gg. Adres strony znajduje sie w moim profilu. gg i majl równierz.
P.S. Proszę tylko o poważne zgłoszenia. Współautor nie musi umieć języka HTML, wtedy bedzie mógł tworzyć teksty, grafiki, itp. OBróbką strony zajme się ja i moi przyszli współpracownicy którzy będą znali się na rzeczy czyli HTML(względnie php, mysql, java itp)
ZAPRASZAM
Re: Oferta tworzenia strony!!!!!!!
ja moge ci pomóc, na html'u sie nie znam, ale umiem dość dobrze flashem operować, więc moge sie zająć tekstami, grafiką czy bannerami.
PROSZĘ O NATYCHMIASTOWE USUNIĘCIE Z GALERII NA TWOJEJ STRONIE WSZELKICH ZDJĘĆ UKRADZIONYCH Z INNYCH SERWISÓW!!!
Są tam rownież moje zdjęcia i NIE wyrażam zgody na ich użycie!
Widzę że stronę rozpocząłeś od kradzieży cudzych zdjęć i ich bezprawnej edycji poprzez umieszczenie swojego logo....
podał byś wiecej szczegółów to sie pomyśli ... najpierw daj adresik :]
tragedia, na stronie totalny chaos, a pozatym krazdziez zdjec, kolego radze Ci szybko je usunac bo mozesz miec klopoty. Lepiej wez sie za czytanie istnniejacych serwisow.
Zajrzyjecie do dzialu zdjecia :D
"Tutaj kolejna fotka z pieknym dzikim ==> alpinoskiem <==. Dzike węże mają ładniejszą kolorystykę. Z zamknieciem węża to terra wiaże się strata barw naturalnych. U niektórych tylko w małym stopniu."
To akurat nie jest moje zdjęcie tylko kumpla co ze mną robi portal, ja bym nic takiego nie napidał bo na tym się akurat nie znam a tego na czym sie nie znam nie pisze!!!!
Ok podaj tylko nr fotki a zostanie ona usunięta. p.Łukasza Wysockiego fotki są zmienione. Doszedłem z nim do zgody. Ale twoich mordd to nie widze tam, chyba że sa niepodpisane, w takim razie podaj nr fotki. Chodzi ci o fotki z wężami????
Ok serwis zostanie wykasowany!!!! Jeżeli ktoś chce zrobić go ze mna od nowa to zapraszam!!!!!sorry wszystkich, których uraziłem. Naprawde zrobiłem to niechcący, nie wiedziałem że mogą byc takie skutki tego. Jeszcze raz sorry!!!!!!!!!!!!
STRONA ZOSTAŁA ZAWIESZONA DO ODWOŁANIA
Strona została zawieszona ze względu na liczne pomyłki, bzdury i głupotę. Zainteresowanych prosze o kontakt majl lub gg jest w profilu moim. Strona może ruszy juz bez zadnych bzdur głupot plagiatów itp. Chciałem stworzyć wielki serwis na temat zwierząt terraryjnych oraz wielkie FAQ na ten temat. SORRY POSZKODOWANYCH PRZEZ ZEMNIE :D