KONKURS - www.formicarium.pl - WYNIK
Witam :)
Miło mi poinformować, iż znalazłem pomysł na grafikę i konwencję strony, pośród prac uczestników konkursu :)
Z 27ofert nadesłanych w terminie, po 10dniach "kombinacji alpejskich" z kolorystyką, fotkami itp., wybrałem najprostrzy chyba z możliwych szablonów a zarazem najbardziej zbliżony do tego co lubię - przejrzystość.
Konkurs zakończył się wynikiem - RJG (RafałJG) 1:0 Reszta !!!
Praca zostanie przedstawiona publicznie gdy tylko zakończone zostaną niezbędne prace kosmetyczne wyglądu :)
btw... jeżeli idzie o jakość "webmasterską" to będąc obiektywnym, szczególnie wyróżnił się Juraviel :)
Jednak ponieważ jestem wybitnie SUBIEKTYWNY - zwyciężył Rafał ;)
Re: KONKURS - www.formicarium.pl - WYNIK
skoro Juraviel nie wygral to moze pokazalby sie swoja praca? tzn pochwalil sie na forum swoim dzielem? heh Juraviel licze na CIebie... pozdro
niom moze kazdy pokaze swoja prace ? :)
Witam :)
Oto praca Juaviela :
http://www.arachnea.pl/website/index.html
Sam chwilowo nie ma dostępu do netu, więc prosił mnie o wrzucenie tego linka tutaj ;)
szczerze mówiąc nie pasuje mi to w ogóle do klimatu mrooffek. Za to dla pająków najdaje sie jak najbardziej.
No ale na temat gustów się nie dyskutuję.
zgadzam sie pod stronem technicznym strona Juraviela moze byc najlepsza gdyz i jesli chodzi o grafike i ogolnie o wyglad strony jest the best :)
bziak zaproponowal pokazanie swoich prac dlatego tez postanowilem umiescic link do mojej propozycji.... odrazu mowie ze strona zostanie po kilku dniach usunieta z serwera...
www.formicarium.prv.pl
pozdro dla wszystkich
Stronka Juraviela jest spoko ale wlasnie taki ciemny kolorek pasuje do stronek o pajakch ... no ale jak wpsomnieliscie o gustach sie nie gada.
Co do strony majusi10 to jest calkiem spoko :)
A ja w ten weekend koncze ostateczne prace nad stronka i CURTUS bedzie mogl sie nia pochwalic juz w przyszlym tygodniu.
Przysylajcie dalej linki do swoich prac jestem bardzo ciekaw jakie prace miala konkurencja.. na razie wiadomo o 3 (2umieszczone, a moja w kocowej fazie produkcji...) a bylo jak CURTUS pisal ok. 27propozycji...
a to jest moj robotka :)
http://members.lycos.co.uk/biazio1/mrowki1.jpg
zrobilem jeszzcze wersje szara ale nie wrzucilem jej na serwer....