Witam
Prosilbym o kontakt ludzi zainteresowanych webmasterowaniem stronki http://www.terrarystyka.boo.pl/ . wymagana znajomosc html i php
pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
Prosilbym o kontakt ludzi zainteresowanych webmasterowaniem stronki http://www.terrarystyka.boo.pl/ . wymagana znajomosc html i php
pozdrawiam
jakis kontakt na gg jest mozliwy ? bo chcialbym wiedziec co dokladnie chcesz tam zrobic, poprawic ?? i wtedy zastanowie sie czy dam rade ci pomoc....
kontaktuj sie ze mna na GG 2484482 lub na GG 8696119 do silent_dragon'a bo on baridzje sie bawi ze stronka
pozdrawiam
Co chcesz zmienić i ile płacisz ?
Ja tylko wystawilem oglosznie wszelkie pytania prosze kierowac do silent_dragona na powyzszy numer GG
pozdrawiam
Tomek
Witam
Juraviel nic nie placimy. Szukamy kogos kto bedzie STALYM NASZYM webmasterem bezinteresownie.
Pozdrawiam
buahahahahah :-) no ladne macie wymagania, szkoda ze reklamy umieszczacie za "drobna oplata" w waszym super serwisie, a webmastera chcecie za friko. Zaluje ze skorzystales z telefonu do quentina z mojej strony bo sie tylko wstydu najadlem ostatnio. Ehh jednak co dzieci to dzieci.
Witam
O czym Ty czlowieku mowisz??!! Jaki telefon?? Telefon mialem od kolegi, a na Twojej stronie tylko zdjęcia oglądałem. Jakiego wstydu?? Moze mi wytlumaczysz na priv o co chodzi bo nie kapuje. A poza tym co Cie obchodzi nasza reklama?? Zajmij sie swoja stronka jak masz takie komentarze dawac.
Pozdrawiam
Ps. Popatrz lepiej na siebie bo zawsze mnie nie lubiles, nie wspominajac jak mnie straszyles przez gg za rozmowe z pepre.
Na prv z toba nie gadam, bo straszysz kolegami z izabelina i wyklinasz, ale jestes dzieckiem wiec to normalne, szkoda mego czasu. A co do tej sprawy to mi opowiadal zebym wiecej nie dawal takim osobom jak ty telefonu NIGDY WIECEJ, bo nie dosc ze strasznie stekales na jego robote ze nie tak ze smiak ze za dlugo, bo to dla syna na gwiazdke, itd. I tekst twojego taty ;] w stylu "Moj syn ma swietna strone w internecie, moze za drobna oplata zamieszcze twoja reklame" rozwalil mnie :D Gosc sie nameczyl a Ty chcesz jakies pieniadze za jego reklame na twojej marnej stronie? i jeszcze te ogloszenie webmaster od zaraz :P Nie pograzaj sie dzieciaku, Cie prosze. jednym slowem wstyd mi bylo bardzo jak mi to quentin mowil, ale to polska nie elegancja fraancja. Od tej pory robi terraria dla znajomych, a reszta moze kupic to co ma.
Pozdrawiam.
Witam
O czym Ty mowisz?? Zadnej kasy nie chcialem zreszta nie wazne. Ta a pamietasz kto zaczal pierwszy straszyc mni wpie*** ??
No co mam tu wkleic Nasza rozmowe z gg?? Wyskoczyles do mnie z morda tylko dlatego ze spiałem sie z pepre. Co masz odwage straszyc 14 latka soba i swoimi kolegami?? Tak naslalem na Ciebie kolege z Izabelina, ale ty zaczales ze przyjedziesz, znajdziesz mnie skopiesz mi ... A za co?? Za to ze powiedzialem pepre ze ,,zasmieca neta"
Moze wyskocz do rownego siebie z reka a nie do 14 latka. A z Quentinem nie bylo tak.
Pozdrawiam
Ps. Na drugi raz to strasz rownego siebie ze go pobijesz, a nie mnie o 7 lat mlodszego.
Naprawde szkoda mi slow ... :///