Witam zapraszam do rejstracij i pisania posów na strnie www.terrarium.boo.pl.
Wszystko zostało zmienione i powprawione.. jescze raz wszystkich zapraszam!!
Wersja do druku
Witam zapraszam do rejstracij i pisania posów na strnie www.terrarium.boo.pl.
Wszystko zostało zmienione i powprawione.. jescze raz wszystkich zapraszam!!
polecam ta stronke
Witam
Hmmm 15 userów i ponad 400 postów??? To chyba sami admini tam piszą hehe
Ja mam na www.terrarystyka.boo.pl ok. 120 userów i ponad 500 postów.
Poza tym ochydnie wygląda to logowanie na górze po lewej stronie, a reszta jakos wygląda.
Pozdrawiam
Boże teraz tych serwisów się setki namnożyło, nie lepiej żeby były 1-2 najczesciej odwiedziane i z głowy?
smieszne forum, mam beke jak czytam te wypociny i tematy typu "Waz zjadal mysz i ta sie ocknela jak byla polykana, czy cos mu sie stalo?", majace na celu nabijanie postow aby stac sie modem, zenujace....ale smieszne ;]
mowilem diselowi ze jego forum jest żenujące i smieszne. Daje range moda osobom ktore napisza pierwsze 100 postów. ma racje jakis maximus na jego stronie ... tamta ekipa nie dorosła to prowadzenia serwisu.
pozdrawiam
Zgadzam sie z Mikelosem a do tego serwis wogule mi się nie podoba . Mikelos twó jest 100 razy lepszy .
dzieki !!
Heh teraz jak się wpisze terrarium, terrarystyka, terrarysta, terrarysci itd itd z dowolnym rozszerzeniem pojawia sie kolejny serwis:/ Ja już za tym wszystkim nie nadążam:D
Witam !
Powstają kolejne klony TCP i TERRARYSTYKI.... tylko po co ? Żeby się dowartościować, poczuć się ważnym, mieć władzę w rękach ? Zamiast tworzenia od podstaw nowych portali, dołóżcie starań żeby istniejące już były lepsze... żeby "Kowalski" nie musiał odwiedzać 10 serwisów w celu znalezienia odpowiedzi na nurtujące go pytanie. Zróbcie coś, czego nie ma, coś co naprawdę okaże się przydatne i przyciągnie ludzi... kolejne klony na pewno tym nie są. Jest wiele ciekawych gatunków zwierząt terraryjnych, o których praktycznie nie ma informacji w internecie... czas poświęcony na tworzenie duplikatów, przeznaczcie na sklecenie obszerniejszych opisów.
Każdy chce się wykazać... można zrobić to na wiele sposobów... pomyslcie nad tym i spróbujcie nas miło zaskoczyć ;)
PS.
Nie traktujcie tego jako atak, raczej jako subiektywne odczucie szarego "Kowalskiego", użytkownika internetu, terrarystę szukającego wiarygodnych informacji, ciekawostek...
pozdrawiam
VAGANSEK