fogger + pompka do wodospadu- razem za wszystko 100 zł, można lekko ponegocjować, sprzęt zapakowany oraz nie otwierany, gg 2892818.
Wersja do druku
fogger + pompka do wodospadu- razem za wszystko 100 zł, można lekko ponegocjować, sprzęt zapakowany oraz nie otwierany, gg 2892818.
z tym człowiekiem sie nie da rozmawiać. Stwierdził że 'zawracam mu głowe' podczas gdy poprostu zapytałem o cene i następnie stwierdziłem że można dostać takie rzeczy taniej... Cóż.. ludzie i 'ludzie'
wiem coś o tym tylko że on chcial kupic ode mnie pytona, wiedzial jaka jest cena ale jeszcze wyrywał ode mnie sztuczne rosliny gratis basen itd
Mati13, - różnica polega na tym, że ode mnie kupuja i zawsze kupia, ja sie poporostu targuje..., natomiast ty swoim poziomem kultury dowiodłes tego, że napewno nikt od ciebie już nic nie kupi...a to czy sie z kims można dogadać, czy też nie- to jest już kwestia właśnie..."dogadania się".....jedni mogą sie dogadać ze mną drudzy nie- cąłe życie !, a ci którzy sie ze mną dogadywali i dogaduja jest bez liku, zapraszam do działu "giełda" tam są pozytywne komentarz eodnośnie transakcji ze mną..
a tak pozatym mam rozmowy z toba na gg, wiec lepeij sie nawewt nie odzywaj i nie zabieraj głosu jesli nei chcesz aby ludzie widzieli jak ze mną rozmawiałes..........
hahaha no nie wiem czy nie kupią, nic nie wiesz o mnie aja przynajmniej nie targam od innych tak jak ty
zdaje mi sie ze dobrze ze sie targuje jak wiecej sprzetu lub kasy uda sie mu wyszarpnoc to moze kasse wladowac w weza wyposarzenie lub inne rzeczy udogadniajace zycie weza
dalton - to chyba bledne myslenie. Raczej chodzi o chciwosc. Bo wezowi egal czy bedzie mial jedna roslinke wiecej czy nie :/