Strona o odmianach gekonów lamparcich :D
Witam
Razem z userem Pawllo stwierdziliśmy, że zrobimy strone o odmianach gekonów lamparcich dotępnych w Polsce.
Na stronie bedzie zdjęcie dorosłego i młodego osobnika każdej odmiany i krótka informacja o odmianie (o jej cenie, nazwie i dostepności w Polsce)
Ceny bedą podane w Euro jak i PLN.
Strona istnieje od dzisiaj i caly czas jest aktualizowana. Codziennie bedziemy starac sie dodawac nowe odmiany i ich zdjęcia.
Adres strony to:
http://www.lamparci.boo.pl.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzania!!
Pozdrawiam
Re: Strona o odmianach gekonów lamparcich :D
A ja bede czuwać nad poprawnością :P
witam, chetnie sie doloze i zmajstruje Wam jakis pozadny skrypt galerii, zreszta juz taki mam na dysku :D
zagadajcie kolo weekendu na arrowb@wp.pl
Silient pomysł super. Najlepiej jak byście podawali ceny dorosłych i młodziaków :)
Witam
Ceny beda - gekonow mlodych, ale nie doroslych - czyli podrostków :)
Odmiany ktorych prawie lub wcale nie ma w Polsce tez beda :)
Mamy nadzieje ze kazdy poczatkujacy terrarysta, który bedzie chciał kupic geka lamparciego jakiejś odmiany zobaczył Nasza stronę. Zobaczy wtedy zdjecie doroslego i mlodego gekonka danej odmiany i cene sugerowana na Polskim rynku :)
Pozdrawiam
Fajna sprawa ja jak znajdę czas zajmę sie na swojej stronie bardziej szczegółowymi wiadomościami na temat każdej odmiany! Będziecie mogli wtedy rozszerzyć tą galerie! A co do super hypo tangerin jest raczej łatwo dostępny w Polsce! No i cena albino nawet do 250zł
no ładna ta Wasza stronka. Tego mi było trzeba :)
nareszcie coś ciekawego, gratuluję pomysłu! powodzenia!
A ja tu fotek jak oszalały szukam na tą stronke i ceny tez a nawet wypisany na górze niejestem ... :-)
mam pytanie odkąd tangerine jest bez plamek na plecach i na głowie.
ale stronka jest fajna tylko poprawcie błędy
Gratuluje pomysłu