mialem kiedys kilku kolegow , ale stwierdzili ze mi odbilo na punkcie wezy bo gadalem o nich bez przerwy , no i nie mam juz tamtych kolegow :)
czasem weze ratuja zycie wlasciciela , gad bles snejks
Wersja do druku
mialem kiedys kilku kolegow , ale stwierdzili ze mi odbilo na punkcie wezy bo gadalem o nich bez przerwy , no i nie mam juz tamtych kolegow :)
czasem weze ratuja zycie wlasciciela , gad bles snejks
to nie jestes sam ja tez tak mam ale moi kumple mowie tylko ze mam nasr... w kepie i ze mi to minie ale mi sie wydaje ze nie minie
ale czlowiek bez hobby jest nikim...
Pozdrawiam Nazer
Tak to jest ,że nie każdy potrafi nas zrozumieć.U mnie wśród znajomych też bywa,że mają już dośc słuchania o wężach (troche ich rozumiem) ale naszczęście są też tacy którzy bardzo lubią o tym słuchać i rozmawiać.pozdrawiam
A ja bym nie mogla w kolko gadac o terrarystyce. rozumiem ze jak jest ktos ciekawy, z kim mozna powymieniac doswiadczenia, albo kto chce akurat posluchac (i przy okazji ta pasja sie zarazic - to owszem, zarazam bardzo chetnie;) ale nawet najciekawsza rzecz nie moze przeslaniac wszystkiego... stad fanatycy religijni etc. :PPPPP
Niniejszym pozdrawiam Bractwo Zoofili :PPPPP
pylius, co masz na mysli ze weze ratuja zycie ?
pytam serio i nie szukam zaczepki
o matko ciekawe co z tego wiedzy laknienia znowu wyniknie...
Hehe, mnie na uczelni uwazają juz za świra jak przynioslem dla kolezanki karaczany i swierszcze. Ktos wyczail, ze mam i poszla fala, ze z obiadem przychodze na wyklad i takie tam teksty....coz takie zycie terrarysty ;))
mialem na mysli to , ze gdybym sie z nimi zadawal dalej to skonczyl bym o kilka poziomow intelektualnych nizej , ciesze sie ze rozdzial zycia z nimi zwiazany jest juz zamkniety . Teraz juz tyle nie mowie o wezach , w sumie to chyba wogole juz nie mowie o nich ale sa dla mnie zawsze sprawa pierwszorzedną .To poprostu najwieksza moja pasja od dziecka .
moje "towarzystwo" nie wie o moim hobby
nie lubie o tym mówic gdyz jak wiadomo różni lu dzie różne poglądy
nie kazdy uzna to za normalne
miłosnikom programów o wezach przypominam,
że nie długo startuje nowy program o- "Pogromcy wezy"
na National Geograpchic
A możesz podać godzinę emisji lub tytluł tego programu??
Dzięki wielkie.
Pozdrowionka