Siemka !!!
Jak rospoczac hodowle myszy dla weza ???? co mi jest potrzebne ?? jakie myszy trzeba kupic aby sie rozmnazaly itp. chodzi mi poprosto o wszystko na temat zakladania hodowli myszy ...
Wersja do druku
Siemka !!!
Jak rospoczac hodowle myszy dla weza ???? co mi jest potrzebne ?? jakie myszy trzeba kupic aby sie rozmnazaly itp. chodzi mi poprosto o wszystko na temat zakladania hodowli myszy ...
Witam
Musisz posiadac akwarium ok 40,20,25, Trociny, pojemnik z woda, suchy chleb, ziarno (kupujesz w zoologu) i mozesz dac czasami marchewke a i 2 myszki zwykle albo laciate jakie tam chcesz ale oczywiscie samca i samice :D. No i to wszystko a i zapewnij im zycie bez stersu bo mialem pszypadek ze samica zagryzla swoje mlode z powodu stresu.
Pozdrawiam
czesc
co do pokarmu to nie musisz kupować w zoologu tam jest drogo ! możesz od kogoś załatwić tanio np. ja sobie zalatwiłem żyto, jęczmień itp. po 25 gr. za kg. zamiast trocin mam słome (kupilem za 3 zł i teraz mi pół garażu zajmuje ;) )
PYTANKO: czy mogę mieć w akwarium 40 dł 25 szer i 20 wys 1 samca i 2 samice ? bo kupiłem niecałe 2 miesiące temu parke myszy a mlodych do teraz nie widać i chcialbym kupić nową samice :]
pozdro
Mozesz miec w takim akwa.:)