czesc !
na jutro musze zrobić strone internetową do szkoły ! robie stronke o ... gekach lamparcich i jest mi potrzebne jakieś fajne, śmieszne zdjęcie geka !! może ktoś by coś mial i bym to mógl wrzucić na stronke !! bardzo prosze !!
pozdro
Wersja do druku
czesc !
na jutro musze zrobić strone internetową do szkoły ! robie stronke o ... gekach lamparcich i jest mi potrzebne jakieś fajne, śmieszne zdjęcie geka !! może ktoś by coś mial i bym to mógl wrzucić na stronke !! bardzo prosze !!
pozdro
Witam
Jeśli nikt nie bedzie miał nic przeciwko proponuje Ci tą fotke.
Ona juz kiedyś pojawiała sie na forum.
Pozdrawiam!
tibo, to nie jest gekon lamparci :/ PaWeL^ jeżeli chcesz fajne fotki to na stronie www.gekony.prv.pl są fajne fotosy (mam nadzieje że autor nie bedzie miał nic przeciwko :)
A gdzie Paweł napisał ze ma byc to fotka gekona lamparciego
"i jest mi potrzebne jakies fajne,śmieszne zdięcie geka!!"
Pisał ze robi stronke o gekonach lamparcich wiec różnie mozna było to zinterpretować.
Pozdrawaim!
czesc
Tibo może źle to napisalem ale miałem na myśli fotkę gekona lamparciego ! dzięki Tibo & MareQ mam już zdjęcia (z jakiejś zagranicznej stronki) teraz musze jeszcze poprawić stronke i koniec
dzięki i pozdro
to tak żeby tibo wiedział jak nie doczytał "na jutro musze zrobić strone internetową do szkoły ! robie stronke o ... gekach lamparcich" - pisze wyraźnie, prawda? no :)
podaj adres. :)
czesc
narazie nie podam adresu bo strone robilem na szybko (przez jeden dzień) i jest brzydka ale jeszcze pare dni troche ją poprawie i podam adres !! :))
pozdro
w takim razie trzymam za slowo :)
tak btw to jest porzadne zalozenie, zeby prezentowac strone juz w miare ukonczona...
pozdrówki serdeczne.