POMÓŻ TERRARYŚCIE !!! każda pomoc się liczy
witam jestem w potrzebie więc prosze tam gdzie memu sercu najblizej ;)
jest konkurs, który muszę wygrać, ale żeby tak się stało potrzebuje pomoc wielu ludzi
polega to na tym że za każdą osobę, którą namówię aby zapisała się w ramach konkursu dostaje punkt jeśli zbiore ich najwięcej to wygram konkurs BARDZO PROSZĘ KLIKNIJCIE TUTAJ
Re: POMÓŻ TERRARYŚCIE !!! każda pomoc się liczy
a już myślałem że ktoś umiera, albo czeka na przeszczep...
napisz dokładnie ludziom na czym to polega, ciekawe czy wówczas zdecydują się tam zapisać ?
Weź przestań, te systemy są gówno za przeproszeniem warte! W najlepszym przypadku dostaniesz wypłate raz, drugi, moze i trzeci a potem cos na Ciebie znają albo firma nagle zniknie. Wogóle to po co tak dramatyzujesz?
szczeże wątpie żeby ktoś na to poszedł :| Niemniej jednak życzę powodzenia...
a co to kurde w ogole jest? glosowac na zdjecia jeszcze moge ale na takie mi sie nie chce.
wogole bezsensu, odradzam sie zapisywac poniewaz po wpisywaniu sie na takie www beda przychodzily do was glupie reklamy i bedzie ich coraz wiecej !!
ale jak widze 15 latek dał sie nabrac ehhh pomysl zanim cos dasz na forum !
Tragedia...jak mozna w takie cos uwierzyc?? Czy Ty myslisz,ze zarobisz fortune w ten sposob ?? Lepiej puszki zbierac i butelki na pewno dostaniesz wiecej kasy i bedzie pozytek dla zdrowia bo sie ruszysz z domu.
I przy okazji coś się posprząta :)
Pozdrawiam!