mam prosbe do osob ktore sie zalogowaly do spisu terrarystow, napiszcie przynajmniej jakie gatunki hodujecie !! do tego to chyba jest
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
Wersja do druku
mam prosbe do osob ktore sie zalogowaly do spisu terrarystow, napiszcie przynajmniej jakie gatunki hodujecie !! do tego to chyba jest
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
heh ja np wpisalem bo posiadam garstke pajączkow ale jezeli ktos posiada 50-100 to wydaje mi sie ze nie jest wstanie napisac albo mu sie poprostu nie bedzie chciec:)
pozdro!
no ale to chyba nie jest az taki duzy problem, po za tym jesli ktos ma 100 pajakow to pewnei ni ejest kazdy inny gatunek, wiec te 5-10 min mozna poswiecic
no w sumie tak ale wiesz jak to jest:)
ja też sie przyłączam do apelu, przecież to problem nie jest, Avi czy inni którzy mają troche wiecej gatunków jakos mogli je wpisać, a fajnie jest jak wiesz kto co hoduje, np. u mnie (częstochowa) na 27 bodajże 10 ma wpisane gatunki
a u mnie w Jaworze na trzech trzech ma wpisane gatunki :D Jawor góą :P
Wystarczy rzucić okiem na spis terrarystów. Pisząc tego posta robię ten rzut okiem i widzę 25 nowych terrarystów z czego tylko 8 coś hoduje. Daje to ok. 33% jeśli coś jeszcze pamiętam z matmy. Rozumiem jeśli wpisują się osoby które jeszcze nic nie mają i dopiero nabywają doświadczenie, ale czy jest ich aż tyle?
...teoria spiskowa głosiłaby, że hodują oni gatunki chronione, których nie można hodować ;).
Ale serio jeśli nie znana jest nazwa gatunkowa (co widać nawet często po błędach w gatunkach zarejestrowanych) to zawsze można wrzucić nazwę polską w Google lub zajrzeć do spisu gatunków na tej stronie. Często o wiele łatwiej jest znaleźć kontakt przez spis terrarystów z kimś kto hoduje to czego szukamy, niż przez fora.