mam pytanko ile jest terrarystek na forum ? bo ja zauważyłem że jest to wymierający gatunek :[ są tylko terrarystki w wieku ok20-30lat a nic młodego nie przybywa jesli tak dalej pójdzie to będzie to tylko męskie hobby :[
Wersja do druku
mam pytanko ile jest terrarystek na forum ? bo ja zauważyłem że jest to wymierający gatunek :[ są tylko terrarystki w wieku ok20-30lat a nic młodego nie przybywa jesli tak dalej pójdzie to będzie to tylko męskie hobby :[
Heh ano niestety........te "ochydne" węże pająki i inne glizdy nie interesuja przeważającej części płci pięknej:)
Double ma mniej niż 20 lat:-) wiele moich znajomych kolezanek chciałoby mieć pająka w domu jednak w większości ich rodzice na to nie pozawalają, niektóre bardziej boją się pokarmu dla ptasznika niż jego samego.
co to znaczy "nic mlodego" ?? czy terrarystki to rzeczy?
Pomyśl że jest wiele terrarystek nie zaglądających na forum. Ja znam 3 w moim wieku a jest na bank o wieeeeele więcej. :D
chodziło mi o to że nie przybywa młodych terrarystek ;)
społeczeństwo sie starzeje
Heheh....ja jestem mloda :P
ja, mikka, firia, rdza, awikularia, albi, kocica, adminka, meg11, xol, anita, dragonette, ziomalka puma, alice, ziuta, parę dziewczyn o przedrostku 'aga' w nicku (np agazgaga).. to wszystkie płcie piekne, ktore sobie chwilowo przypominam, ale na pewno jest ich jeszcze więcej, tylko się nie ujawniają.. wtym faktycznie chyba kilka-kilkanaście mają poniżej 20 lat :| mało nas mało nas do pieczenia chleba :]
(swoją drogą zobaczcie listę wszytskich użytkowników - wbrew pozorom jest sporo terrarystek)
double a znasz jakąś, która ma 13-15lat :P ?