Właśnie odbijali zakładników.
Bater z TVN ranny.
Chaos, nie wiadomo jakie są straty. Na CNN wyglądało to kiepsko.
Wersja do druku
Właśnie odbijali zakładników.
Bater z TVN ranny.
Chaos, nie wiadomo jakie są straty. Na CNN wyglądało to kiepsko.
oglądałem :( podobno są zabici :(
Z tego co widziałem może być sporo ofiar. Zwłaszcza wśród dzieci. Koszmarny chaos, jak na Dubrowce.
Baterowi nic się na szczęście nie stało (obok niego wybuchł granat).
Bater jest ranny w Ręke... Ale na TVN mówili że nic mu nie będzie :] a na CNN właśnie była kolejna wymiana strzałów...
Poczekam do wieczora na podsumowanie. Ale mówię, nie wygląda to dobrze. Mam tylko nadzieję, że nie będzie takiej masakry jak na Dubrowce czy Budionowsku. Szkoda dzieciaków.
wielka szkoda wkońcu niczego nie są winni...
Nie cierpie "bojownikow o wolnosc", ktorzy w swoich celach wykorzystuja badz zabijaja niewinne osoby, a w szczegolnosci dzieci... Wielcy mi "bojownicy" i "patrioci", odwazni, aby grozic dzieciom :/
jaki maja wybor? rosjanie nie patrza kogo zabijaja w czeczenii..
Tak, ale czym innym jest już atak wymierzony bezpośrednio w niewinnych ludzi, zwłaszcza dzieci. Może zbombardowały Grozny, robiły akcje zwalczania partyzantów?
Dla mnie ktoś kto mówi, że broni wolności i zabija cywilów nie jest wiarygodny.
"Bojownicy" mogli zaatakować inne cele, wybrali szkołę. Wiedzieli na co się porywają i to chyba coś znaczy.
Nie będę usprawiedliwiał ataków Rosji na Czeczenię, bo sam jestem temu przeciwny, ale teraz to oni przegięli.
"Dla mnie ktoś kto mówi, że broni wolności i zabija cywilów nie jest wiarygodny" - wiec przestan wierzyc rosjanom.. a nie oceniaj czeczencow..