Gdzie mozna kupic specjalne pojemniki do przechowywania jadu, ewentualnie jak cos takiego zrobić?
Bedzie mozna kupic na najblizszych targach w sobote we wrocku takie fajne rekawice do manipulowania przy ptasznikach? Rok temu byly?
Wersja do druku
Gdzie mozna kupic specjalne pojemniki do przechowywania jadu, ewentualnie jak cos takiego zrobić?
Bedzie mozna kupic na najblizszych targach w sobote we wrocku takie fajne rekawice do manipulowania przy ptasznikach? Rok temu byly?
napewno nie..
tzn nie bedzie zadnych pojemników
Obcy mu nie chodzi na targu tylko gdzie wogóle można kupić lub jak zrobić ;)
Pozdrawiam Damian
daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
wiesz specem nie jestem , ale wydaje mi sie ze w domowych warunkach tego nie da sie utrzymac
A na coz ci jad ptasznika???????
jad mozesz przechowywać w postaci suchej o ile dobrze pamiętam przez długi okres, ale na co Ci on?
moge wyrazac sie na temat jadu wezy:
generalnie nie potrzebny ci zaden specjalny pojemnik,po prostu wygotuj szklany sloik z wieczkiem,tak przygotowany(wysuszony!!!) pojemnik jest zupelnie wystarczajacy.Jad mozesz przechowywac w zamrazalniku(-20st C).Wszystko to informacje sprawdzone,bo pracowalem z jadem C.atroxa w laboratorium.
Az takich wyczynow ja nie bede wyprawial z pajakami ale chcialem tylko wiedziec te 2 rzeczy... thx za odpowiedzi...