Czy ktos posiada plakat boskiego MIKE TYSONA???????????????????????????????????????/Jesli tak to chetnie kupie.Najlepiej duzy.
pumbastic@o2.pl
Wersja do druku
Czy ktos posiada plakat boskiego MIKE TYSONA???????????????????????????????????????/Jesli tak to chetnie kupie.Najlepiej duzy.
pumbastic@o2.pl
A co Ty jakims gejem jestes ?? ze on jest dla Ciebie boski :-P ?? <oczywiscie zartuje>
zawsze powtarzam, że wszystko jest dla ludzi - zboczenia też :)
Baryła Mike jest jako człowiek boski. Chciałbyś osiągnąć tyle co on !!! A może ty jesteś gejem ?? Zawsze pod takim głośnym atakiem coś się kryje !!!
Dla mnie jest idolem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wy sami jestescie k..... zboczeni.Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to sie k ...... nie odzywajcie, bo uderzam tak samo mocno jak on .
Qrcze przestraszylem sie BUEHEHE :) PUMBA - boje sie juz Ciebie :-) dobrze ze mnie ostrzegles ze tak mocno uderzasz. Sorry ... sorry przestraszylem sie i juz nie bede
a ja bym chętnie sprawdził to 'uderzenie', hehehehehe
Sam trenuje i uwiezcie mi ze nie chcielibyscie przyjac na wasze szczeny.Pod postacia nicka jestescie k ... madrzy.FUCK OFF DICKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uderzenie to pikuś... Jak zacznie odgryzac uszy to dopiero strach pada na ludzi.... Oto Boski "PUMBA" !!!!
Mantid czy jak tam!!! Wez sie nie udzielaj.26 lat na karku a w glowie pewnie niewiele.