Wiecie moze gdzie znajduja sie jakies Treningi KRAV-MAGA ?? w Okolicy Bytomia ?? Szukalem na Necie ale duzo to ja nie znlazlem.....
Pozdrawiam.....
Wersja do druku
Wiecie moze gdzie znajduja sie jakies Treningi KRAV-MAGA ?? w Okolicy Bytomia ?? Szukalem na Necie ale duzo to ja nie znlazlem.....
Pozdrawiam.....
A to wogóle dobre jest? Ponoć zawaliste, ale czy warto w to wchodzić?
jesli nie wazysz 60-70 kg to warto ;]
napewno sa ! albow bytomiu albo w kce , poszukaj ja znalazłem kiedys ;] czy skuteczne? walenie w jaja musi byc skuteczne ;]
"jesli nie wazysz 60-70 kg to warto ;]"
ee....? Ostatnio schudłem z ok 75kg na 65-6kg... :D Tak więc o co Ci chodziło?
to taki troche zart byl i troche prawdy sam cwiczylem takekwnodo i bylem kiedys na obozie z COMBATEM i widzialem co sie dzialo z tymi szczuplejszymi ;] (byli uszkadzani) jednemu gosciowi cos polamali przy klacie ze jesc nie mogl. A wiem ze kravmaga jest jeszcze bardziej hardkorowa ;] np lezysz na ziemi i inni rzucaja w Ciebie pilkami lekarskimi ;] taka symulacja obrony przed kopnieciami na ulicy. Tak ze widzisz ciezka sprawa ale warta zachodu.
Pozdrawiam.
Super! Zawsze chciałem sie uodponić na ból... Najlepsze jak się tniesz nożem, żeby zobaczyć czy dostatecznie go naostrzyłeś... :D a na KM się chce z kolegą zapisać od stycznia... Czy to wynalazł Izraelski Wywiad? Tak mi sie kiedyś obiło o uszy...
podobno BAS3 jest jeszcze bardziej hardkorowy...
tyler nie wiem czy nie jestes za mlody. tak Izraelski system sluzb specjalnych. Pewnie ze sa bardziej hardkorowe systemy ;] ktore nie sa dostepne dla "normalnych" ludzi.
KM jest świetna, kumpel chodzi, mocno go bija ale nie żałuje. BAS3 Bryl Andrzej System, w normalnej formie nie było zgody na szkolenie armii bo byl zbyt brutalny :] Jak czytalem kiedys artykol to mnie zatkalo, sztuka przeżycia. Z tego co wiem nie ma żadnych szkół BASu.