Mam takie pytanie jak mozna zostac modem ???Jestem tylkociekaw na jakich zasadach to zjawisko sie odbywa
Wersja do druku
Mam takie pytanie jak mozna zostac modem ???Jestem tylkociekaw na jakich zasadach to zjawisko sie odbywa
Chyba chodzi o to jak dostać modem, a to łatwo wystarczy pójść do sklepu ze sprzętem do komputera i kupić modem :P
A tak na serio to nook o tym decyduje i tylko on daje znak wybrańcom (innosa, adanosa lub beliara :D:D ). Przedewszystkim wiedza, wiedza i jeszcze raz wiedza. Tak mi się wydaje :)
niech no ja pomysle... hmmm... moze wejsc odpowiedniej osobie miedzy pośladki? :>
Dobra wogóle szkoda gadać......
Podanie dwa znaczki
180cm. numer buta 42 i 70kg. (okres czekania 2 tygodnie)
Modami sa głownie (jest sporo wyjątków) ludzie którzy związani są z servisem od wielu lat. Jest tu pewna ekipa która pamieta czasy innej domeny, innych szat graficznych. Właśnie min. mała cześć ekipy jest moderatorami.
Oczywiście inni moderatorzy zostali wybrani na podstawie wiedzy jaką prezentowali w swoich wypowiedziach.
mnie się podoba pani moderator płazów - Otilopus - 36 postów, ostatni post: 4. marca 2004 :)
Szansa zostania modem jest jak jeden do paru tysięcy więc nie można myśleć w sposób" dlaczego jeszcze nie mam moda"
a ja uwazam ze staz na forum jak powiedzial Coolary, wiedza, a takze frekwencja. Co z tego ze mod ma ogromna wiedze a jest aktywny jak pani Otilopus. Na zostanie modem zklada sie wiele czynnikow, trudno to wytlumaczyc w kilku zdaniach.
P.s a i jeszcze wazna cecha zaangazowanie.
Pozdrawiam.
zapomniałeś jeszcze o postach im więcej tym lepiej :D:D:D:D:D
PS. To był żart
A jaka była stara domena tej stronki? I czy macie może screena starych szat graficznych?